2777
2789
عنوان

چربی های چسبناک قدیمی روی هود و کابینت فلزی

| مشاهده متن کامل بحث + 4719 بازدید | 52 پست

سیف که انقدر تعریفشو میکنید اسپریه یا مایعه؟

چندمدله کدومش واسه چربیه

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار تا اینا رو تمیز کردم دیگه جونی برام نموند

من از مایع خاصی استفاده نکردم با همین وسایل شوینده معمولی با چندین و چند روش سامورایی😂

نمیدونم با چی پاک میشن😅

چندمنظوره اکتیو رنگشم بنفشه خیلی عالی وقویه..اسپری هست

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

گاز پاک کن رافونه عالیه سفید سبزه پلاستیکش

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

من برای کابینت قرص ماشین ظرفشویی و وایتکس رو قاطی کردم زدم خیلی خوب بود تا الان که یه ماهه چربی نبسته خداروشکر برای بالا کابینت هم بوراکس استفاده کردم بهتر شده اما خب روزنامه میندازیم که چسبناکی زیاد نداشته باشه

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست