2777
2789
عنوان

باردار نیاد خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 31 پست

قرآن بزار بالا سرش...تو خونتون صوت قرآن پخش کن...حرز امام جواد براش بگیر...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
قرآن بزار بالا سرش و تو خونه قرآن و اذان با صدای بلند پخش کنید ان شاالله که چیزی نیست

الان اون جور نشده یکی دوماهه

ممنون 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرآن بذار تو اتاقش

از این کیفای دعا توش آیت الکرسی و 4 قل بذار بنداز گردنش

مرتب تو خونه اسپند و کندر دود کن

انشاءالله دیگه تکرار نشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بیدار که می‌شد سوال میکردید ازش چی میگفت چیزی میدیده؟

کامل بیدار میشد میپرسیدیم چی شده با حالت منگ میگفت هیچی دوباره میخوابید 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
حرز امام جواد براش بگیر خودتم نمازش را بخون بنداز گردنش.  بالا سرش قران بذار

ممنون عزیزم 

نگران نباش ممکن از استرس و اضطراب اینجوری شده باشه لطفا سراغ چیزهای خرافه نرو و علمی حلش کن

منم میگم ببینمچطور شده واگه باز اینجور شد چه دکتری باید ببرم. 

نمیدونم عزیزم اخه با بچه چیکار دارن

آخه واسه یکی از آشناهام پیش اومد که بچه هاش با طلسم کشته میشدن من خودم هیچ اعتقادی نداشتم تا واسم پیش اومد یه سرکتاب براش بگیر حتما.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
الان خوبه؟؟ باهاش حرف زدی--؟//

اره الان خوبه 

نه فقط همون موقع ها میپرسیدیم که میگفت هیچی و میخوابید فرداش میپرسیدیم میگفت من؟ نه! اصلا انگار یادش نبود 

قرآن بزار بالا سرش...تو خونتون صوت قرآن پخش کن...حرز امام جواد براش بگیر...

ممنون 🌹

یه درمان روی ذهن هست کاش استرس و اضطراب و دیدن کابوس ها

اره اینم استرسی هست به شدت 

جوری که 3روز مدرسه نرفت 

همشمیگفت دل دردم که اخرش فهمیدیم از استرس و ترس معلمش بوده

قرآن بذار تو اتاقش از این کیفای دعا توش آیت الکرسی و 4 قل بذار بنداز گردنش مرتب تو خونه اسپند و کن ...

فدات شم مرسی🌹

آخه واسه یکی از آشناهام پیش اومد که بچه هاش با طلسم کشته میشدن من خودم هیچ اعتقادی نداشتم تا واسم پی ...

عه بسم االله 💔

عه بسم االله 💔

ببخشید اگه بد گفتم ترسیدی عزیزم فقط گفتم که اینم مد نظر داشته باشی همین. ایشالله که زودتر خوب میشه منم خودم واسم پیش اومد طلسم داشتم شکستم خوب شدم .

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡