2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با شمع میزنم اصلا جوش نمیزنم ولی قبلش صورتم رو میشورم

کرم موبر صورت سی گل هم خوبه اونم جوش نمیزنم

بعد اگه اصلاح کردی همون لحظه صورتت رو نشور یه ۳،۴ ساعت بعدش بشور تا منافذ پوستت بسته بشن

من قبلا اینجور بودم ینی اگر با بند اصلاح میکردم تا دو هفته صورتم فقط جوش بود ولی از زمانی که با شمع ...

من شمع رو هم امتحان کردم ولی باز جوش زدم البته همون موقع هم روصورتم جوش بود

ع
من یخ میزاشتم خوب بود برام

من گذاشتم چن بار تاثیری نداشته با روش خاصی می ذاری؟

🌙eccedentesiast                                                                                                                   
با تیغ اصلاح کن اصلا جوش نمیزنی

من دکتربهم گفت باتیغ مخصوص اصلا شیو کن تایه سال انجام دادم صورتم یه جوشم نزد راحتم بود سریع وراحت فقط ابرو سالن میرفتم بعدیه بارارایشگردیدم به یه نفرمیگف وای نکن باتیغ پوستت سیاه شده موهاضخیم شدن فقط بندوشمع حتی لیزرنکنید من به دکترم گفتم گفت براخودشون بازارگرمی میکنن وگرنه ازنظر علمی نه پوستو سیاه میکنه عزیزم نه موضخیم میشه فقط تیغ ها نه ژیلت ژیلت بدردصورت نمیخوره فقط تیغ 

. 🌻🌻💚

اگر سفیدپوست هستید، پماد چشمی ویتامین آ بزنید

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
من شمع رو هم امتحان کردم ولی باز جوش زدم البته همون موقع هم روصورتم جوش بود

نه واسه من عالی عالی عمل کرده اصلاح با شمع حتی بعدش هم که ارایشگر موهای ریزو با بند میگیره دیگه جوش نمیزنم واقعا راحت شدم از شر جوشای اصلاح با بند 

خدایا بهترین ها رو برام رقم بزن🙏🏻

قبل اصلاح صورتتو با فوم بشور

یه ساعت بعد اصلاح صورتتو اب بزن بعدش خشک کن.محلول اریترومایسین ۲درصد بزن ۲۰ دقیقه بعد با آب بشور

تا سه روز اینجوری محلول بزن بشور

هر وقت اصلاح کردی اینجوری کن احتمالا کمتر جوش بزنی

منظور از تیغ اصلاح اینا هستن 

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!