2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه هفته پیش بود عروسی دوستم 500 گذاشتم براش اون برا عروسی من300 4 ماه پیش

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 

٢٠٠ بده

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

پونصد خیلی زیاده من دبیرستانیم از خودم شغل اینا ندارم که 

الان عرفش همینه خب کسی به شغل طرف نگاه نمیکنه که

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

پونصد خیلی زیاده من دبیرستانیم از خودم شغل اینا ندارم که  

نمیدونم شرایطتون چطوره شاید بعدها تو عروسی کردی و نیومد 

اگه داری که پول بده ۲۰۰

اگه نه عروسبش شاباش بده بعد برو خونش کادو بده باز به وسعت 

دوستات صد میدن صد بده توهم عین همونا باش الان کامنتتو دیدم

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

نه بابا 200 کافیه اینا که اینجان همه میلیاردرن مگه خبر نداری 😂

تازه همین که داری میری خوشحالش میکنه باورکن اگه واقعا دوست باشه توقع کادو نداره

من که از دوستام توقع کادو نداشتم

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

نه بابا 200 کافیه اینا که اینجان همه میلیاردرن مگه خبر نداری 😂 تازه همین که داری میری خوشحالش میکن ...

😂😂گفتن پونصد کلک و پرم ریخت ،خودش اصلا اون طور نیس که به فکر پول باشه خودشونم خانواده سطح متوسطن