2777
2789

من شوهرمو خیلی دوسش دارم و ترس از دست دادنشو دارم براهمین خیلی رو رفتاراش حساسم یبار چت کرده بود با یه زنه دیدم قول داد ک تکرار نکنه اما الان ۸ماه گذشته و همیشه چکش میکنم یه مدت خوشش میومد اما الان مدام بهم بی احترامی میکنه و اصلا خوشش نمیاد چک بشه حتا یه بار عکس کارت ب کارت دیدم به نام یه خانم اولش حاشا کرد بعد گفت غذا گرفتم کارت صاحب رستورانه .نمیدونم چیکار کنم باهام خوب شه هرچقدم سرسنگین میشم و قهر میکنم دورتر میشه نمیدونم چکارش کنم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حوصله ای داری مرتب اونو چک می کنی مگه خودت کار نداری 

شاغل شو و پولدار 

خود به خود شوهرت بهت می چسبه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
چه حوصله ای داری مرتب اونو چک می کنی مگه خودت کار نداری   شاغل شو و پولدار   خ ...

یعنی بخاطر پول باید بچسبه به زنش؟؟؟؟پس یه زن پولدارتر پیدا کنه میره میچسبه به اون😏

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪

تو زیادی بهش چسبیدی و روش حساسی و به هرچیزی هم که بچسبی ازت دور میشه و فرار میکنه . یه مدت حساسیتو بزار کنار و بجای چک کردن و حساسیت، بیشتر برای خودت وقت بزار مثلا باشگاه برو و ... روی خودت و نکات مثبت زندگیت تمرکز کن  و خودتو دوست داشته باش و بعد خواهی دید که شوهرت هم درست میشه و اونوقت دیگه اون میچسبه به تو.  این یه قانونه!

تو زیادی بهش چسبیدی و روش حساسی و به هرچیزی هم که بچسبی ازت دور میشه و فرار میکنه . یه مدت حساسیتو ب ...

میترسم ولش کنم در اون حد بشه که دیگه زنا رو بیاره خونه این ک حیا نداره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

میترسم ولش کنم در اون حد بشه که دیگه زنا رو بیاره خونه این ک حیا نداره

اگه‌ تو حساس نباشی و رهاش کنی نمیاره . طبق قانون به هرچیزی توجه‌کنی و حساس باشی روش حالا چه چیزای خوب چه چیزای بد. مقدار بیشتری از اونو به زندگیت دعوت میکنی.

پس یه مدت آروم باش و واسه خودت وقت بزار باشگاه بنظرم خیلی خوبه انرژی منفیتو هم تخلیه میکنه .

مادری نکن برای شوهرت خانمی کن مگه مامانشی دم به دیقه چکش کنی

چطور باشم مثلا

اگه‌ تو حساس نباشی و رهاش کنی نمیاره . طبق قانون به هرچیزی توجه‌کنی و حساس باشی روش حالا چه چیزای خو ...

فعلا نمیتونم برم باشگاه دکتر منع کرده

چطور باشم مثلا

مموش باش!اون‌روزای اول تو زندگیت یا دوره نامزدیت چطوری بودی؟همونطوری باش ب موهات وپوستت برس با دوستات کافه برو خرید برو هی خونه نباش لحظه های دونفرتونو بیشتر کن بذار ببینه تو یه زن زیبایی و قدر بودنت رو ببینه و بفهمه.زنی نباش که مثل لنگر یه کشتی باشه حساب شده بهش پر و بال بده.هی فکر وخیال نکن ببین اینجا پره از تاپبک خیانت که خانوم اصلا فکرنمیکرده شوهرش اینکارو کنه یا هی چکش میکرده ...اگر مردی بخواد هرز بره هرطوری سده کارشو میکنه حتی اکه مدام چک بشه.

من کلی دستور کیک و شیرینی و غذا بلدم اگر دوست داشتین رسپی میذارم تا شما هم یاد بگیرید👩🏻‍🍳
یعنی بخاطر پول باید بچسبه به زنش؟؟؟؟پس یه زن پولدارتر پیدا کنه میره میچسبه به اون😏

اره دیگه قانونش همینه متاسفانه 

باید بهترین باشی وگرنه از زندگی رویایی در دنیای واقعی خبری نیست

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا