2777
2789

بچه ماه آهر بارداریمه. آنفولانزای شدید گرفتم. بدن درد و تب و لرز و سرفه و... دخترمم سه سالشه. شوهرمم سرکاره فقط شبا میاد ** نه پرستاری بلده، نه روحیه مریض داری داره خودشو باخته اصلا نابوده... ** مادرشوهرم مسافرته. خونواده خودمم فقط خواهرمه ک گفته میاد. من غیر از اب میوه و آب ولرم نمیتونم چیزی بخورم. بخاطر اینکه دخترم تنهاست بستری هم نمیتونم بشم. دکترم بخاطر باردار بودنم داروی زیادی بهم نداد. بنظرتون اوضام وخیمه؟! استرس گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم باردارم و گلاب به روتون اسهال شدم و دلم خیلیییی درد می‌کنه 

علایم ویروس جدیده؟؟؟

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
منم باردارم و گلاب به روتون اسهال شدم و دلم خیلیییی درد می‌کنه  علایم ویروس جدیده؟؟؟

این ویروس جدیده بد کوفتیه. ولی من ک اسهال نشدم. گلاب به روت یبوست هم گرفتم تازه. نمیدونم عزیزم. خدا نکنه بگیری

عزیزم نگران نباش.

تا میتونی مایعات بخور

ویتامین سی جوشان بخور

سوپ مقوی درست کن. درمان بیماری ویروسی استراحت و مایع درمانیه

اگ بدن درد داشتی استامینوفن ساده هر ۸ساعت

قزص سرماخوردگی هم میتونی بخوری هر ۸ساعت

ولی درکل نگران نباش دوره اش بگذره خوب میشی

این ویروس جدیده بد کوفتیه. ولی من ک اسهال نشدم. گلاب به روت یبوست هم گرفتم تازه. نمیدونم عزیزم. خدا ...

باید شکمت مرتب کار کنه تا تبت بیاد پایین

خاکشیر باچای دم کن مرتب بخور یا با آب جوش

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

این ویروس جدیده بد کوفتیه. ولی من ک اسهال نشدم. گلاب به روت یبوست هم گرفتم تازه. نمیدونم عزیزم. خدا ...

معدم درد می‌کنه نمیدونم ویروسه یا نه 

خیلی استرس دارم 

منم یبوست داشتم امروز اینجوری شدم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

به بپز بدون شکر بخور 

حلیم بلدرچین 

اب نمک و ابلیمو غرغره کن 

اب هویج تنها نخور با سیب و به بخور 

غذاهای طبع سرد نخور 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........