2777
2789
عنوان

آی یو آی کردم بیاین لطفا

13716 بازدید | 85 پست

سلام دوستان من روز نهم آی یو آی هستم 

از اول آی یو آی دردای مختلف داشتم که هی میومد هی میرفت بیشترم کمر درد و درد زیر شکم بود از دیروز صبحم که روز هشتم بود سینه درد شروع شد تا امروز امیدوار شده بودم ولی باز امروز صبح لک بینی قهوه ای خیلی کمرنگ دارم باز ناامید شدم 

من روز ۱۶ سیکلم آی یو آی شدم و الان دو روز به پری مونده هفته دیگه باید آزمایش میدادم که اینطوری شد ؟ به نظرتون لانه گزینی من کی انجام میشه؟ ممکنه لک لانه گزینی باشه یا پری داره میاد 😮‍💨؟ داروهامم فقط شیاف پروژسترون و اسید فولیک

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

انشالله هر چی خیره استرس نداشته باش توکل کن ب خدا هر چی قراره بشه همون پیش میاد 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله هر چی خیره استرس نداشته باش توکل کن ب خدا هر چی قراره بشه همون پیش میاد 

اسورس ندارم کلا غمگینم ... هیچ حسی ندارم ... فقط آه و گریه😭😭

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

ان شاءالله که لانه گزینی باشه. استراحت کن. معمولا تا شیاف قطع نشه پریود نمیشی. باید شیاف رو قطع کنی دو سه روز بعد پریود میشی اگه باردار نباشی. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
عزیز مشکلت چی بود که آی یو آی کردی و هزینه اش کلا با هم چقدر شد

یه سقط داشتم خودم رفتم آی یو آی 

البته شوهرم یکم تحرکش کمه و خودمم تنبلی خفیف دارم و کلا حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ در اومد برام من بیمه بودم هزینه ویزیت و سونو نمی‌گرفتن ازم و هزینه خود عمل ۳۵۰ شد

ان شاءالله که لانه گزینی باشه. استراحت کن. معمولا تا شیاف قطع نشه پریود نمیشی. باید شیاف رو قطع کنی ...

واقعا باز من از بچه ها شنیدم شیاف برا باردارا باعث محکم شدن جای جنین میشه و برا غیر باردار باعث میشه پری سر وقت بیاد...درد پری هم که از اول داشتم الان دارم فقط کاش سینه هام درد نمی‌گرفت دیروز تا اینقد امیدوار نشده بودم که الان با این لکه بهم نریزم😔

استرس نداشته باش اصلا خوب نیس  احتمالا لانه گزینی هست  انشالا بیبی چکت مثبت بشه بما ...

استرس ندارم دیگه اصلا حال ندارم دیگه ... هیچ امیدی برا بی بی ندارم

امیدوارم تو خوش خبر باشی عزیزم و نی نی بیاد تو دلت ..ولی تو رو خدا بی خیال باش چون دردای عجیب غریب میاد سراغت... من اینطور بودم که

واقعا باز من از بچه ها شنیدم شیاف برا باردارا باعث محکم شدن جای جنین میشه و برا غیر باردار باعث میشه ...

تا زمانی که شیاف قطع نشه پریود نمیشی

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

چرا اینقد ناراحتم آخه با خودم گفتم مثله اون خانومه تا ۹ بار انجام میدم اما خودمو باختم ... الان این اولین بارم بود 😮‍💨

تا زمانی که شیاف قطع نشه پریود نمیشی

پس چرا لکه بینی اومد باید قطعش کنم که پری بیاد... دوست ندارم به خودم امید بدم 

الان من روز ۱۶ سیکل آی یو آی کردم لانه گزینی کی انجام میشه اگه شده باشه 

بازم میخوام الکی امید بدم به خودم هی خدااا

استرس ندارم دیگه اصلا حال ندارم دیگه ... هیچ امیدی برا بی بی ندارم امیدوارم تو خوش خبر باشی عزیزم و ...

مرسی عزیزدلم انشالا شماهم خبر خوب بدین 

لطفا خودتو نباز امیدوار باش و توکل کن بخدا انرژی منفی خیلی بده

من بیمارستانی ک میرم واسه درمان خانومایی اومده بودن ک بعد ۱۲سال تلاش ب نتیجه رسیده بودن اونم ivf ک چند برابرiui سخت تر و پر دردسرتره و پرهزینه تره 

دعا کن قرآن بخون انرژی مثبت بده بخودت 

هنوز ک هیچی مشخص نشده اینطوری خودتو اذیت میکنی 

ان شاءالله که لانه گزینی باشه. استراحت کن. معمولا تا شیاف قطع نشه پریود نمیشی. باید شیاف رو قطع کنی ...

پس من قطعش میکنم آخه دو روز دیگه موعد پری هس اگه ادامه بدم با این اوصاف سیکلم بهم میریزه تا هفته دیگه شیافام تموم نمیشه