2821
2789

دوستان من دم صبح خواب ديدم مامان مهربانم كه فوت شدن  اومده تو اين دنيا پيشم و برام اواز ميخوند منم گوش ميدادم تو خواب خوشحال بودم كه مامانم پيشمه  

كاش اين خواب بيشتر ادامه داشت 

كسي تعبيرشو ميدونه؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم انشالله خدا رحمتشون کنه براشون خیرات کنین

ممنونم عزيزم خدا رحمت كنه رفتگان شمارو 

من روزانه روزي چندين بار براي مادرم فاتحه ميخونم هر كار خيري انجام ميدم از خدا ميخام فقط براي شادي روح مادرم باشه  

خيرات هميشه ميدم 

مادرم خيلي حق به گردنم داره رابطه منو مادرم فقط مادر فرزندي تبود ،دوست و رفيق و همدمم بود اي كاش ميتونيتم عمرمو با مادرم نصف كنم 😔

روحشون قرین رحمت الهی براش خیرات کن

ممنون عزبزم همچنين رفتگان شما 

هميشه و هميشه هم خيرات هم فاتحه هرروز و روزانه چندين بار ميخونم قران هم هرموقع وقت كنم ميشينم ميخونم براشون. 

مادر مهربانم😔

عزیزم تعبیر خوابت خوبه به معنی سعادتمندی خوشبختی خیر نیکی یا اتفاقات خوب تو راهه

اي خدااا 

ممنونم ازتون 

ان شاالله همين باشه ، فكر كنم مادرم مثل همين دنيا كه هميشه و تنها دغدغه اش ارامشو خوشبختي ما بود اون دنيام تو فكرماست . من تو خوابمم وقتي ميبينمش دلم نميخاد ازش جدا بشم بارها بيدار شدم گريه كردم 

بدتربن عداب دنيا بي مادري هست 

با اينكه متاهلم ولي نتونستم غمشو فراموش كنم 

خدا همه مادرهاي اسماني رو بيامرزه 

ممنونم ازتون كه برام قشنگ تعبير كرديد 

ان شاالله به همين نيكي و خوبي برام اتفاق بيافته 

🙏🏻🙏🏻🌺🌺

اي خدااا  ممنونم ازتون  ان شاالله همين باشه ، فكر كنم مادرم مثل همين دنيا كه هميشه و تنه ...

قربونتون عزیز دلم خداوند مادر عزیزتون رحمت کنه جایگاهشون بهشته ، قطعا دقیقا عالی ترینها به سلامتی شادی با دل خوش براتون اتفاق بیفته 

هرچه دارم از خداست، پشت پناهم خداست! 
قربونتون عزیز دلم خداوند مادر عزیزتون رحمت کنه جایگاهشون بهشته ، قطعا دقیقا عالی ترینها به سلامتی شا ...

مرسي عزيزدلم همچنين هم براي شما دوست خوبم😘😘🙏🏻🙏🏻🌺🌺

خوابتون خیره ...دل تنگی میکنین و مادرتون متوجه هستن برای همین برای شادی و آرامش شما اومده به خوابتون ...

اره همينطوره هرموقع خيلي دلم تنگ بوده امده به خوابم

اوايل از خواب بيدار ميشدم گريه ميكردم الانم اگر هدايي نكرده ناراحت ببينمش تا مرز ديوانگي ميرم  

همحنين هرموقع كه اتفاق بد يا خوبي تو زندگيمون در اين مدت دوسال بوده به خواب خودم يا نزديكانمون اومده 

هروقت اتفاق بد بوده نگرانو پريشان بوده 

هرموقع هم اتفاق خوبي بوده خوبو سرحال ميومده مادر ما خيلي مادر مهرباني بود بعني حس مادري فوق العاده قوي داشتن من خودم مادر نشدم ولي مادري مادرمو ديدم و ميگم قوي ترين احساس دنياست اين حس..مهربان تر از مادر موجود روي زمين نيست واقعا

همه اقوام هم ميگن حتي تو اون دنيام نگران بچه هاشه و چشمش دنبال بچه هاشه 

😔😔😔 كاش هر مادري از دنيا ميرفت اين انتخابو مادرو فرزندداشتن كه فرزندشم ميرفت 

بچه بدون مادر خيلي سخته 

فقط حرفمو كسي درك ميكنه كه مادر نداره 😔😔