2777
2789
عنوان

پرسینگ اسمایل کی زده؟؟؟؟؟

5001 بازدید | 36 پست

عفونت نکرده من زیاااااد میخندم میترسم پاره بشه الان عکسشو میزارم واسه کسایی ک نمیدونن 

ریسکیه به نظرتون؟؟؟؟؟؟ 

اپرسینگ ابرو دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من که بمیرمم اینجور چیزی آویزون نمیکنم به خودم نمی‌ترسید خدایی

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏

یاخدا این چه وضعشه

✌🏻🖤‌‌‌‌‌‌‌از کردستان تا گیلان جانم فدای ایران🖤✌🏻                           🖤🕊️از زاهدان تا تهران جانم فدای ایران🕊️🖤                                                                                                                             بعد چند وقت برگشتم خواستم امضا مو پاک کنم                            گفتم ولش بمونه به یادگار 😉

درد نداره یا نداشت

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی