2777
2789

6سال ازدواج کردم خیلی توزندگی مشترک اذیت شدم ک اگ بخوام بگم 6کتاب میشه...تمام روش هاروازاینکه باطل السحربگیرم دعابگیرم مشاوره و....امتحان کردم راهی نبودنرفته باشم تااینکه سوره نوروخوندم

کسایی که حس میکنین همسرتون سردشده داره خیانت میکنه این راه حلشه بخداقول میدم نتیجه بگیرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم کنید

رسیده پیری ام قبل از جوانی....تمام ارزوها بر دلم ماند....قصه انجاست که شب بودو هوا ریخت بهم من انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم جرم تو یک نفر بودو آن یک نفر با تو سر تو و یک نفر کل جوانیم ریخت بهم. یه روزم نوبت منم میشه و برم پشت بومو بی پله بیام پایین.منم همون دختری که زیر فشار مشکلات زندگی کمرم شکسته پاهام تو مسیر تاول زدن مغزم له شده قلبم خط انداخته چشم و دلمم خونی ولی منو ببینی لبخند به لبمه صدای خندم خییلیارو اذیت میکنه  و کم نمیارم🙃❣
من که سوره مزمل و طلاق و هر چی ذکر یا ودود و دعا و انجام دادم هیچ ب هیچ . همون گوهیه ک هست

طلاق مزملم منم خوندم بیتاثیرنبودولی نورفرق میکنه نوروامتحان کردی

🤔من احتیاج دارم یکم بیشتر توضیح بدی تا متوجه 

شنیده بودم س نورواس همسرای ک سردن بداخلاقن یاخیانت میکنن خوبه ولی هوب چون خیلیییب چهله وذکرخونده بودم تاثیرنداشت بیخیال شده بودم تااینکه چن روزپیش ازسرناچاری یکبارخوندم به همون ایات خدامعجزه شدبرام

بنویس بنداز ت اب بده بخوره😂😂😂😂

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
شنیده بودم س نورواس همسرای ک سردن بداخلاقن یاخیانت میکنن خوبه ولی هوب چون خیلیییب چهله وذکرخونده بود ...

چندبار خوندین  فقط یکبار؟

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹