2777
2789
عنوان

جیغ زدن یهو بچه چهار ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 3235 بازدید | 23 پست
از کجا بفهمیم خونه جن یا روح داره ؟ ما چند روزه مهمون داریم بچه کوچیک دارن این بچه شب بیدار میشه خیل ...

همه خونه ها عمارالمکان داره.ولی کاری ب کسی ندارن..گاهی اتفاقی باعث میشه بچه های کوچیک ک پاک و معصوم هستن بتونن ببینن

من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخاطب افراد داری انسانیت .....آیا با فالو کردن یک پیج اتفاق خاصی تو زندگیتون میفته ؟آیا بیشتر از ۲ دقیقه وقتتونو میگیره  ؟آیا هزینه ای داره؟ نه اما منو از دلشوره و نگرانی درمیاره میفهمم ک بهم خیانت شده یانهdarya_abbasi_80

جنگ بلد؛ولی صلح طلب🤷🏻‍♀️
همه خونه ها عمارالمکان داره.ولی کاری ب کسی ندارن..گاهی اتفاقی باعث میشه بچه های کوچیک ک پاک و معصوم ...

چیکار کنیم بچه ها یا بزرگترا رو اذیت نکنن؟

تو از یک زن زندگی‌ گرفتی که زندگیِ زن‌های دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو...                                    به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها.    دوست ندارند
[QUOTE=258446581]همه خونه ها عمارالمکان داره.ولی کاری ب کسی ندارن..گاهی اتفاقی باعث میشه بچه های کوچ ...

هم تو خواب هم تو بیداری اذیت نه ولی همین ک خودشونو نشون میدن بچه اذیت میشه

چیکار کنیم بچه ها یا بزرگترا رو اذیت نکنن؟

عزیز کلا کاری ندارن مگه اینکه اوناهم اذیت بشن...دنیا دارای نظم عجیبی هست گلم.اونا هم اجازه اذیت وآزار وندارن