2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با امپول فشار

5313 بازدید | 36 پست

سلام خانوما ۳۹ هفتم رفتم معاینه گفت صفری باز نشدی

پیاده روی میکنم ورزشا رو انجام میدم ولی هیچی به هیچی

دکتر گفت اگه دردت نگرفت ان شاءالله هفته ی بعد برم بستری شم ، سوالم اینه که امپول فشار دهانه ی رحم رو باز میکنه؟

میشه در مورد زایمان طبیعی با امپول فشار توضیح بدین برام

اگه زور زدم و نیومد چی

از سز میترسم

حَسبُنَاالله وَ نِعمَ الوَکیل💞 

اره با آمپول فشار دهانه رحم باز میشه

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                           🥀🥲              ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش من دوتا بچمو  با آمپول فشار به دنیا آوردم اونجا بهت کمک میکنن تا زایمان نکنی که ولت نمیکنن ایشالا به سلامتی تو بغلت بگیریش

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         

من چهل و یک هفته بودم ،اصلا نه درد داشتم نه دهانه رحمم باز شده بود ،بیتری شدم امپول فشار زدن ،یکم باز شد تقریبا سه سانت ،یه شب کامل موندم تا باز بشه ،تا اینکه هفت سانت شد بعد چن ساعت شد نه سانت ،من اون لحظه که داشت بچم به دنیا میومد و اصلا نفهمیدم ،مخکم زور میزدم ولی اصلا درد نداشتم ،تا اینکه یهو گل پسرم پرید بیرون

الو الو کسی هست😐😂

هستن مثل کسایی که میرن مهمونی از سرجاشون تکون نمیخورن یا کسایی که میرن عروسی فقط نگاه میکنن اینام نگاه میکنن نظر نمیدن آی حرصم در میاد

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
من چهل و یک هفته بودم ،اصلا نه درد داشتم نه دهانه رحمم باز شده بود ،بیتری شدم امپول فشار زدن ،یکم با ...

ای جان😍چه لحظه ای 

اخه میدونی باز من چون ماما همراه هم گرفتم میگم اگه یه شبانه روز منو داشته باشن خیلیی پولش میشه ساعتی ۱۰۰ تومن برا ماما همراه میخوان

به نظرت رفتم بیمارستان تا باز نشدم به ماما همراه زنگ نزنم؟

من از زایمان طبیعی میترسم ککککککککمممممکککک😭😭😭

خودمو اروم کردم با این دلیل که وقتی طبیعی زایمان کنن دیگه بعدش دردی نداری راحت به بچت میرسی

من از زایمان طبیعی میترسم ککککککککمممممکککک😭😭😭

نترس جان دل

تا به دنیا اومد همه دردات یادت میره وهمه ی دنیات میشه اون به این فکر کن 

درد داره ولی درداش شیرینه چون منتظر نتیجه ی زحمتات هستی