یبار بازار بودم به یه آقایی که مغازه تیشرت و اینا داشت گفتمش آقا تیشورت دارین😭😂اونم خندید گفت تیشورت😭😂یعنی چنان خجالت کشیدم دام میخواس آل شدم برم زیر زمین🤦♀️
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله میشویم بی صدا میمیریم...
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
عمه ام با یک سری بزرگتر ها داشت صحبت میکرد ،اومدم برم بیرون وسط حرفش بلند گوزیدم ،ی جورایی ویرگول گذاشتم و بدون بدو رفتم ،بنده خدا بعد به مکث دوباره به سخنرانیشون ادامه دادن
یه ماشین تو خیابون دیدم شیشه هاش دودی و خیلی تمیز بود رفتم جلوش داشتم روسریمو درست میکردم یه دفه دیدم شیشه داره میاد پایین
یه چنتا پسر تو ماشین بود داشتن میخندیدن🤦♀️😶
و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید! یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤