2777
2789

یه سال تمام شب دو روز زمان گذاشتم براش البته پایان نامه من یه مسئله حقوقی تو انگلیس بود هیچ منبع فارسی نداشتم 😭 قشنگ ترکش خوردم سر این قضیه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دوتا پایان نامه باید تحویل بدیم برا کاردانی رو به سختی انجام دادم اره دقیقا خیلی طول می‌کشه مخصوصا اگه کار عملی هم داشته باشن حالا برا کارشناسی سال بعده 😶

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
کاردانی و کارشناسی ک پایان نامه نداره 😐

چرا نداره؟

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
یه سال تمام شب دو روز زمان گذاشتم براش البته پایان نامه من یه مسئله حقوقی تو انگلیس بود هیچ منبع فار ...

مگه میشه بدون رفرنس داخلی ؟ موضوعات شبیه بهش رو انتخاب کردی برای منبع؟

میخوام بشینم گریه کنم 

موفق باشی عزیزم

من از ترس همین پارگی دادم بیرون برام‌بنویسن

البته رشته ی من‌رو همه میدن بیرون

خودم واقعا نمیرسم

ولی یکی از دوستام خودش داره مینویسه واقعاااااال داغون شده و ب غلط کردن افتاده و میخواد بده بیرون براش ادامشو بنویسن😂