2777
2789
عنوان

زندگی با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 20 پست

همین که دیگه مستاجر نباشی آره خوبه میتونی پس انداز داشته باشی هرماه ولی باید خیلی جلوشون محکم باشی اختیار زندگیتو دستشون ندی و نذاری ذره ای دخالت کنن تو زندگیت 

خونرو بسازین بدین دست مستاجر خودتونم برین جای دیگه در کل روانشناسا میگن تو بدترین حال و روزتونم کنار ...

نمیذارن اجاره بدیم مادرشوهرم یکم عشق ریاسته ولی خوبی هایی هم داره مثل نگهداری از بچه هام و اینکه مریض شم رسیدگی میکنه مسافرت برم خونمو هم تمیز میکنه ولی درکنارش ازمم میخاد تحت امرش باشم مثلا محجبه باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان کسی که ۲۰ساله تو این شرایطم نههههههه اصلا و  ابدا  تو پارک چادر بزن ولی اونجا نرو ...

منم تا الان باشوهرم سراین موضوع دعوادارم من میگم نمیرم ولی خوب از مستاجربودن و توسری خورصابخونه بودن خسته شدم