2777
2789
عنوان

دندان پزشک کودک تهران

364 بازدید | 19 پست

سلام دوستان نی نی سایتم

پسرم دندونش به عصب رسیده و هفته قبل پیش دندان پزشک بردمش و همکاری نکرد. خانم دندون پزشک گفت حتما پیش متخصص کودک ببرمش. 

لطف میکنید اگه دندان پزشکی می‌شناسید که تخصص کودک داشته باشه و  خوش برخورد و کاربلد باشه، معرفی کنید. نمیخوام به بیهوشی و این داستان ها برسه. 

((( لطفا منشی ها و فامیلهای دکترها هم نیان تبلیغ پزشک خودشون رو بکنن و کامنتهای تبلیغاتی بذارن )) 

عزیزم بیمه چی داری؟هزینه واست مهم نیست؟

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمه تکمیلی دارم. والا انقد دندون درد عذاب آوره، اونم برای یه بچه..  که دیگه بحث پول میره کنار. ...

عزیزم نیروهای مسلح نیستی؟

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)
ممنووونم دنیا علی نژاد هم همون خانم دکتر معرفی کرد، شما پیشش ویزیت شدین؟

نه عزیزم یکی از دوستان بچه هاشو برده بود خیلی راضی بود

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁
۶ ساله هست . البته دوقلو هستن یکی از قل ها همکاری کرد و متاسفانه این یکی اصلا 

ای جانم خدا حفظشون کنه یکی از  دوستامم پیش یه دکتر می بره عمومیه ولی خیلی راضیه دکتر املیا محقق

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁

عزیزم من پارسال دخترمو بردم اینجا

عالی بود اما هرچی فکر میکنم اسم دکتر و آدرس دقیق یادم‌نیست

همین الان این عکسو از نت گرفتم.مرکز معروفی هست

مراجعه کننده ها همه راضی بودن

یه آقای دکتر معروفی هم اونجا هستن تخصصشون اطفاله عااااالیه

زنگ بزنید بپرسید

عزیزم من پارسال دخترمو بردم اینجا عالی بود اما هرچی فکر میکنم اسم دکتر و آدرس دقیق یادم‌نیست همین ...

یک دنیا تشکر ازت.. دختر گلت همیشه سلامت باشه . الان زنگ میزنم و شرایط پسرم رو توضیح میدم. دعا کن به راحتی کار دندونش بخیر بگذره. الهی که هیچ بچه ای درد نکشه . 

یک دنیا تشکر ازت.. دختر گلت همیشه سلامت باشه . الان زنگ میزنم و شرایط پسرم رو توضیح میدم. دعا کن به ...

فدات شم مهربونم 

الهی آمین

من پارسال دختر۳ سالم ۱۴ تا دندون تحت بیهوشی عصب کشی کرد و کشید

بچم تا چند ماه افسرده بود