2777
2789
عنوان

دو بارش پای خواهر شوهرم وسط بود !چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 25 پست

مادرشوهرم منتظره یه زن مریض بشه از فامیل یا عیب و مسکلی برداره بره جبو شوهرش از زن دوم صحبت کنه .طفلک خیلی دلش نگران مردهاست 

یه زن داریم بعد چندین سال ک سر خونه شوهر کار کرد دستش از کار افناد .انقدر زیر پرو بالش نشستن رفت زن دوم گرفت اورد عیادت زن اولش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شوهر خواهر شوهرم الانا مریضی بد گرفته. من تو خواب به خواهرشوهرم گفتم که ببین من ازکارت خبر نداش ...

اون فقط یه خوابه‌ . منم ازین خابا دیدم. ولی بعدش هیچ اتفاقی نیافتاد‌ . از ضمیر ناخودآگاهمونم سرچشمه میگیره. من با اینکه خواب‌ام همه درست از آب درمیان تا صدقه میدم رفع میشه. 

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
بنظرم خیلی به خواهر شوهرت فکر میکنی کلا ی عادتی ک داری اینه ک رفتارای ادما رو نمیتونی فراموش کنی و ه ...

اره. چون اوایل ازدواجمون خیلی دوبهمزنی میکرد خیلی دخالت میکرد شوهرم پر میکرد و شوهرم حرفشنوی میکرد ازش و اسیب دیدم ..الان با گذشت یازده سال دلم اصلا باهاش صاف نیس همیشه بهش شک دارم با اینکه خیلی اخلاقش عوض شد بهم محبت میکنه بهتر از جاریام ولی نمیدونم اصلا محبتاش باور ندارم

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

اگر نسبت به خواهر شوهرت بد بینی و زیادی بهش فکر میکنی از این افکار دوری کن،موقع خواب با دعا و صلوات بخواب،و از افکار مشوش دوری کن،خودتا با این خیال ها افسرده نکن،مشکلی نیست،فقط خواب بوده،مواظب باش با این خواب به شوهرت بد بین نشی و رفتار تغییر کنه،،،،شادی  زی و سربلند

😶 آدم میمونه چی بگه🥺 عجیبه

برا همین خیلی پریشونم ..حتی گفتم چرا این همه مدت بچه دار نشدی گف من خواستم ولی زنم نخواس گفتمش موقع شلوار کندنت من هیچ ولی بچه هات جلو چشمت نیومدن داشتی خیانت میکردی گف اونموقع دخترمون دنیا نیومده بعدشم عقد بودیم خیانت نیس برا چی ناراحت باشم..... موقعی که من با مادر شوهرم قهر کردم رفتم باردار بودم راستی دخترمون دنیا نیومده بود ...

اره. چون اوایل ازدواجمون خیلی دوبهمزنی میکرد خیلی دخالت میکرد شوهرم پر میکرد و شوهرم حرفشنوی میکرد ا ...

خوب به نظر خودت ارزش داره ۱۱ ساله فکرتو درگیر کردی سر ی ادمی ک همش دوبه هم زنی میکرده ؟ اون داره راحت و اسوده به زندگیش ادامه میده این وسط مشکلات روحی و روانیش واسه تو مونده . از هر کسی انتظار خوبی کردن و آدم بودن نباید داشته باشی چون همه مثل تو قلبشون پاک نیست باید با همه ادما یجوری کنار بیایم اگر هم میبینی دارهاثارش پررنگ میشه ادمای بد اطرافتو کنار بذار چون مهم تربن چیز سلامتی خودته و یادت باشه اگ به سلامتیت آسیب برسونی دشمنات شاد میشن

خوب به نظر خودت ارزش داره ۱۱ ساله فکرتو درگیر کردی سر ی ادمی ک همش دوبه هم زنی میکرده ؟ اون داره راح ...

راستش بخوای مدتیه بفکرش نیستم ..وقت خواب هم معوذات وهمراه ایت الکرسی میخونم میخوابم ...اره سلامتی مهمتره ولی اصلا نتونستم ذهنمو پاک کنم تلاش کردم نشد پاک نمیشه

خوابای منو ببینی چی میگی پس😂نه سر داره نه ته 

از این خیانت میپره رو اون خیانت خواب میبنم بابام زن گرفته😐همه شون خواهر اثرات نی نی سایته😂

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

خوابای منو ببینی چی میگی پس😂نه سر داره نه ته  از این خیانت میپره رو اون خیانت خواب میبنم بابا ...

تاپیکای خیانت باز نمیکنم ..انگار خواب نبود حقیقته زمان مکانش مشخص بود..حرفاشون دقیق بود..همیشه خواب میبینم مثلا میخوام به کسی تلفن کنم اصلا نمیشه انگار رو گوشی شماره ها نیس یا شماره یادم رفته این پیداس خوابه گیجم...ولی خواب تازه کاملا دقیق بود بخصوص زمانش