2777
2789

سلام بچه ها من به فاصله زیاد دوبار خواب میبینم ،خواب چه عرض کنم انگار واقعیته!اینکه برا شوهرم زن گرفته..یبارش همین الان اینقد تو خواب ناراحت بودم و داشتم باشال خفش میکردم که چرا اینکارو کرده ولی اون خوشحاله میگه خفم کن ولی نمیمیرم من از شدت عصبانیت حتی صدام از خوابم در اومد ..وقتی داشتم از شوهرم میپرسیدم کیه و کی و چرا کامل و دقیق بهم گف کیه و کی و چرا مثلا کف وقتی بامادرم قهر بودی قبل هفت سال و اسمش چیه حتی وزنش گف وکجاها بردش کاملا ادرسا دقیقه یعنی تو‌دنیای حقیقی هستن (بنظرتون تعبیرش چی میتونه باشه؟)خیلی پریشون از خواب پریدم 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خواهر شوهرت فکر نکن.  اون دقیقا داره موفق میشه که این حالته

میشه واضحتر توضیح بدین منظورت اینکارو کرده حالم بده هیچوقت دلم باهاش صاف شد بعضی وقتا محبت  میکنه ولی اصلا دلم باهاش صاف نیس

ترو خدا یچیزی بگو ارومم کن خیلی حالم بده ، شوهرم پیشم نیس

صدقه بده‌ به نیت رفع تعبیر بد خوابت . صدقه خیلی خیلی خوبه بعد به‌ خوابت  فکر نکن  . چون جذبش میکنی

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .

خوابه این چیزا تو ضمیر ناخوداگاهتن و فقط فکر منفین .شما ترس خیانت دارین و همزمان از خواهرشوهرتون متنفرید عجیب نیس دیدن همچین خوابی

مادرشوهر من تو واقعیت حق میده به مردا ک چند زن بگیرن چه برسه به خواب

میشه واضحتر توضیح بدین منظورت اینکارو کرده حالم بده هیچوقت دلم باهاش صاف شد بعضی وقتا محبت  میک ...

بنظرم در حد یه خواهر شوهر باهاش رفتار کن 

ن بیشتر ن کمتر حواستو جمع بکن 

عینه خیالت نباشه 

همیشه شاد باش، نقطه ضعف بهش نشون نده 

ببین الان اینا میان یه چیزایی میگن از زندگیت سرد میشی😐

خیییلی پریشون از خواب پریدم ..اخه وقتشو دقیق بهم گفته وقتی با مادرم قهر بودی رفتی خونه بابات تنها شدم ...راستی من دوماه رفتم و اونموقع خواهر شوهرم میومد شهر ما شوهرم میبرد دور دور که روحیش عوض کنه

ترو خدا یچیزی بگو ارومم کن خیلی حالم بده ، شوهرم پیشم نیس

بنظرم خیلی به خواهر شوهرت فکر میکنی کلا ی عادتی ک داری اینه ک رفتارای ادما رو نمیتونی فراموش کنی و هی یاداوری میکنی شبا قبل از خواب گل گاوزبون دم کن حتما این افکار خیلی خیلی مخربه به روح و روانت اسیب میزنه قشنگم 💚💚💚💙💙💙

صدقه بده‌ به نیت رفع تعبیر بد خوابت . صدقه خیلی خیلی خوبه بعد به‌شمار فکر نکن 

ببین شوهر خواهر شوهرم الانا مریضی بد گرفته. من تو خواب به خواهرشوهرم گفتم که ببین من ازکارت خبر نداشتم ولی بدجور تقاص دادی با مریضی شوهرت چقد اذیت شدی