سلام بچه ها من به فاصله زیاد دوبار خواب میبینم ،خواب چه عرض کنم انگار واقعیته!اینکه برا شوهرم زن گرفته..یبارش همین الان اینقد تو خواب ناراحت بودم و داشتم باشال خفش میکردم که چرا اینکارو کرده ولی اون خوشحاله میگه خفم کن ولی نمیمیرم من از شدت عصبانیت حتی صدام از خوابم در اومد ..وقتی داشتم از شوهرم میپرسیدم کیه و کی و چرا کامل و دقیق بهم گف کیه و کی و چرا مثلا کف وقتی بامادرم قهر بودی قبل هفت سال و اسمش چیه حتی وزنش گف وکجاها بردش کاملا ادرسا دقیقه یعنی تودنیای حقیقی هستن (بنظرتون تعبیرش چی میتونه باشه؟)خیلی پریشون از خواب پریدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین الان اینا میان یه چیزایی میگن از زندگیت سرد میشی😐
خیییلی پریشون از خواب پریدم ..اخه وقتشو دقیق بهم گفته وقتی با مادرم قهر بودی رفتی خونه بابات تنها شدم ...راستی من دوماه رفتم و اونموقع خواهر شوهرم میومد شهر ما شوهرم میبرد دور دور که روحیش عوض کنه
بنظرم خیلی به خواهر شوهرت فکر میکنی کلا ی عادتی ک داری اینه ک رفتارای ادما رو نمیتونی فراموش کنی و هی یاداوری میکنی شبا قبل از خواب گل گاوزبون دم کن حتما این افکار خیلی خیلی مخربه به روح و روانت اسیب میزنه قشنگم 💚💚💚💙💙💙