2777
2789
عنوان

در چه حالین 😁💃

215 بازدید | 24 پست

من خودم تازه از خواب بیدار شدم یکم مریضم همش سرفه میکنم دو هفته است دیگه خوب نمیشم

دلم نیمرو با نون سنگک میخواد هی می‌خوام برم بابامو بیدار کنم بره برام بگیره میگم گناه داره 🥺

به نظرتون بیدارش کنم؟ 

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فکرم

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

خدایا از ۴ صبح خوابم بهم ریخته پاشدم قرصهای بارداریمو بخورم دیگه خوابم نبرد چرا انقدر بد خواب شدم سر این وروجک

البته قبلش یه قل محکم خورد که منو پروند  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

الان یه صب جدید شروع شده الحمدالله   من باید کم کم برم سمت زمین دشت  واسه کار.. اینو اینجا توی این تایپیک مینویسم واسه یادگاری بمونه بیاد روزای کارگری . 

الله دوبار تاکید کرد که  ان مع العسر یسرا  یقینا بعد از هر سختی آسانی هست  

ــــــــــــ

ادمهای دیگع هم میرن سرکار واسه کاشت نهال گوجه  توی زمینهای هرمزگان زیبا

تنهايی؟نہ، اللہ بامن است٭*★☆اهل سنتِ ایران هستم
اگه جرئتشو داری چرا که نه

رفتم بالا سرش آروم بهش گفتم گفت نه روله فردا میگیرم 😊

(نه عزیزم فردا میگیرم)

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
منم سرفه سرفه سرفه... با دختر یک و نیم سالم مردیم و زنده شدیم از دیشب. نیمرو برات بده نخوری. برتر ...

پس نمی‌خورم 🥺

بدجور دلم میخواد این چند وقت همش سوپ و آش دیگه حالم بد میشه وقتی میخورم