2777
2789
عنوان

بحث با همسرم؟

626 بازدید | 40 پست

نزدبک یکساله پسرم به دنیا اومده..سال ۹۵ با همسرم ازدواج کردم..خانوادش از نظر فرهنگی و مالی سطح پایین هستن..خیلی هم خسیس..کلا تواین ۶ سال کاری واسمون نکردن که هیچ..دخترشون همیشه بهم توهین میکرد و از خونه بیرونمون میکرد...مادرش هم آتیش بیار معرکه بود..همسرم بچه خوبی بود و دست و دلباز..یه وانت قسطی داشت و با ۳ میلیون باهم عقد کردیم..با یه وام ۸ تومنی و یکم پس انداز من عروسی گرفتیم و با ۴تومن وام و ماهی ۶۰۰ یه خونه ۷۵ متری اجاره کردیم..جهاز خیلی خوبی آووردم..اون سال ۶۵ میلبون پول جهازم شد

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کار میکردیم و قسطارو میدادیم و باهم خوب بودیم..خانواده همسرم نمیوومدن خونمون و من ماهی یکبار میرفتم...ولی همسرم هفته ای چندبار سرمیزد..سه سال بعد ازدواج یکم جمع و جور شدیم و اقدام به بارداری کردم

کاش با اون ۶۵میلیون یه مسکن مهر میگرفتی

خانواده همسرم داستان زیاد داشتن...شوهرمو میترسوندن..طولانیه اینها

همسرم واربکوسل داشت و جراحی کرد و سال ۹۹ باردار شدم و پارسال آبان ماه پسرم به دنیا اومد..همسرم وانت رو عوض کرد و مزدا وانت ژاپنی خرید..کوئیک صفر واسه مسافرتمون خرید و طلا و پس انداز داشتیم و یه پسر سالم و شیرین...بعد پسرمون پای مادره باز شد خونمون..هرروز تیکه مینداخت ک اینها.

من خیلی به همسرم کمک کردم ولی اون بعد بچه دید خانوادس میان و میرن و یهویی زندگیش تغییر کرده از بالا به من نگاه مبکرد..همبشه پول میخواس از خانوادم میگرفتم و اونا پشتم بودن...یه مدت هم دنبال دوست و رفیق و مستی و این داستانها بود..ولی من خودمو از نظر ساپورت مالی کشیدم کنار

ولی الان میبینم که خیلی بهم بی احترامی میکنه...گاهی به طلاق فکر میکنم...امروز حمله ور شد منو زدش...البته منم زبون درازم جوابشو میدم

ولی الان میبینم که خیلی بهم بی احترامی میکنه...گاهی به طلاق فکر میکنم...امروز حمله ور شد منو زدش...ا ...

والا یکم که وضع مردا تغییر میکنه یادشون میره کی کمک کرده به اینجا رسیدن نمک نشناسن خیلی😕