2777
2789

من بارداری دوممه خیلی از درد زایمان میترسم از الان آخه سر دخترم ۲۴ساعت درد کشیدم تا بدنیا اومد😑چیکار کنم از الان ۲۵هفتمه زایمان راحت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با شیاف گل مغربی و دوش اب داغ کلا پنج ساعت درد کشیدم

از کجابخرم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

اگه شرايط داري كلاس هاي امادگي زايمان شركت كن حتي اگر حضوري برات مقدور نيس انلاين شركت كن بازم اگر برات مقدور نيس 

فقط تكنيك تنفس 

بوي خوش 

ورزش 

موسيقي 

مامادلسوز 

ايناجز اصلي ترينان

شیاف روغن گل مغربی 

وقتی دیدی درد شروع شده هر ۶ ساعت دوتا بزن 

سریع باز میکنه رحم و

با دکترت مشورت کن 

الان بی دردی هست تا ۷۰ درصد کم میکنه 

خواهرم گفت خیلی خوب بوده 

اگه پسره میگن زود میاد دختر ولی بیشتر درد میکشی تا بیاد 

@muzic_fun_show در روبیکا
منم ۳۹ هفته شدم امشب.درد دارم از صب استخونای لگنم درد میکنه نمیدونم درد زایمانه یا نه

اگه بچه اولت نباشه میفهمی.دردات چن دقیقه یه بار میگیره ول میکنه.بعد فاصله بینشون کم میشه.مثلا اول ۵ دقه یا بار کم کم دو دقه یه‌بار. بعد ۲۰ ثانیه یه بار

من خیلی زایمان راحتی داشتم کل دردهای شاید یک ساعت هم نشد پیاده روی هم تو کل نه ماه میکردم ماه آخر خیلی بیشتر دیگه این که هفته آخر بارداری رابطه خیلی داشته باش به نرم شدن دهانه رحم کمک میکنه موقع زایمان هم اصلا جیغ نزن موقع دردهات فقط زور بزن