2777
2789
عنوان

کار در منزل ساده و تضمینی فقط با گوشی هر کجای دنیا که هستی

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا اینا از اینان ک میگن اول یا پولی بده تا بهت بگم

من توضیحات کامل رو تا جایی که تونستم دادم ، نی نی سایت فقط یه جایی شده که یه عده بیان تا میتونن به بقیه توهین کنن

دلیلش چیه ؟ چرا باید خجالت بکشم؟ حالا اگه یه تاپیک به درد نخور غیبت هم بود همین جوری واکنش نشون میدا ...

چون الان کلی جوون بیکار و مشتاق به کار داریم وقتشون ارزش داره 

میان به حرفای چرت تو دل میبندن وقت میزارن اخرم هیچی به هیچی 

خودم چقد وقتم هدر رفت پای امثال تو 

💚اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم💚               
من یه مدت زیاد دنبال این جور کارها بودم. ازهرسایتی چه ایرانی و خارجی  همشون کلاهبردار وسواستفاد ...

الان یه سرچ کنی ده تا سایت حل کپچای معتبر پیدا میکنی که حداقل ده ساله دارن کار میکنن و درآمد هم دارن در مورد چیزی که اطلاعات ندارید لازم نیست نظر بدید 

اگه زحمت ۲۵دلارشو شما بکشی اونوقت هیچ چیز عجیبی نیست 

این سایت مال بابای من که نیست پولش بره تو جیب من ، من فقط دارم تلاش میکنم که یه درآمدی تو این وضعیت اقتصادی داشته باشم شما هم دوست داشتی ثبت نام کن دوست هم نداری امیدوارم یه کار بهتر پیدا کنی 

الان یه سرچ کنی ده تا سایت حل کپچای معتبر پیدا میکنی که حداقل ده ساله دارن کار میکنن و درآمد هم دارن ...

من  یه زمانی همه رو امتحان کردم  بجز ضرر هیچی برام نداشتن حالا بعضیها اگه بتونی زیر مجموعه بگیری شاید یه چیزی بندازن کف دستت ، حالا زیر مجموعه کجا بود واسه یکی دیگه که ثروتمند بشه تو باید به این و اون رو بندازی  

من  یه زمانی همه رو امتحان کردم  بجز ضرر هیچی برام نداشتن حالا بعضیها اگه بتونی زیر مجموعه ...

این سایت زیر مجموعه گیری هم داره علاوه بر خل کپچا و تماشای فیلم ، بازم تصمیم گیرنده شمایید میتونید ثبت نام کنید دوست هم نداشتید هیچ اجباری نیست 

دوستان اصلا درآمد دلاری وجود نداره اولش راحت دلار میدن بعدش سختش می کنن سقف برداشت هم همیشه بالاست ...

خانم اون دلارايى كه اولش ميدن رو ميشه برداشت كرد؟

خورشید درون توست... 💛❤️💗