2777
2789

توضیحات کامل در مورد این کار رو تو این تاپیک دادم ولی اگه سوالی بود بازم در خدمتم، یه چیزی که جا انداختم تو تاپیک قبل این بود که این سایت به محض ثبت نام ۲۵ دلار به کیف پولتون اضافه میکنه و میتونید بلافاصله کسب درآمد کنید، برا ثبت نام به این تاپیک مراجعه کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9540657/%da%a9%d8%a7%d8%b1-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%86%d8%b2%d9%84-%d8%b3%d8%a7%d8%af%d9%87-%d9%88-%d8%aa%d8%b6%d9%85%db%8c%d9%86%db%8c-%d9%81%d9%82%d8%b7-%d8%a8%d8%a7-%da%af%d9%88%d8%b4%db%8c-%d9%87%d8%b1-%da%a9%d8%ac%d8%a7%db%8c-%d8%af%d9%86%db%8c%d8%a7-%da%a9%d9%87-%d9%87%d8%b3%d8%aa%db%8c?postId=255872291

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توضیح بدید درموردش لطفا چه فعالیتی هست

بابا اینا از اینان ک میگن اول یا پولی بده تا بهت بگم

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
توضیح بدید درموردش لطفا چه فعالیتی هست

به محض اینکه ثبت نام کنی ۲۵ دلار میاد به کیف پولت و با حل کپچا ، مشاهده فیلا و یا زیر مجموعه گیری میتونی درآمد داشته باشی، برای هر فیلم دو دلار برای حل هر ۵ کپچا ۱ دلار و برای هر معرفی ده دلار میاد به حسابت

ببخشید شما کلاهبرداری؟ 

نه والا خودم هم دارم کار میکنم فقط میخوام معرفی بیشتری داشته باشم تا درآمدم زیاد بشه تا الانم کلاه کسی رو برنداشتم، کسی رو هم مجبور به کاری نکردم

دوستان اصلا درآمد دلاری وجود نداره اولش راحت دلار میدن بعدش سختش می کنن سقف برداشت هم همیشه بالاست

این چیزا یه چیزی مثل اسباب بازی فقط برای سرگرمیه

دوستام یکسال وقت گذاشتن نتونستن برداشت بزنن

دلیل کلاهبرداری هم اینه که تبلیغات میزارن تا بازدید بره بالا

دور از جون ، چرا باید همچین فکری کنید؟ چه چیز عجیبی داخلش هست مگه؟

اگه زحمت ۲۵دلارشو شما بکشی اونوقت هیچ چیز عجیبی نیست 

من از اوناش نیستم که تو بیو چیزی بنویسم 😏

من یه مدت زیاد دنبال این جور کارها بودم. ازهرسایتی چه ایرانی و خارجی  همشون کلاهبردار وسواستفاده گرن  خواهشا کسی گول نخوره  تنها کاری که تو خونه پول در میاری بورس و ارز دیجیتال اونم حرفه ای باشی فروش جنس خونگی و اینجور چیزا