2777
2789

امروز مشاور مدرسه یه فرمی آورد چند تا سوال آزمون کرد😕

بعد یکی از سوالاش این بود که درگیر بیماری روحی و دارو هستی گفتم آره گفت چه بیماری گفتم دو قطبی

حالا مامانم فهمیده میگه چرا اینطوری گفتی نباید میگفتی 

کلا مخالف اینه که قبول کنه منم یه نوع بیمارم🤦

به نظرتون اشتباه کردم؟

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسایی ک‌یه مقدار سنشون بالاتره فکر می‌کنن بیماری روحی عیبه و نباید گفت

به نظرم کار غلطی نکردیاینکه نسبت به خودت شناخت و آگاهی داری و در پی درمان هستی ستودنیه

چون نصف بیشتر ما بیمارروحی هستیم و کتمان می‌کنیم

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
خب باورش سخته براش  طبق تجربه میگم ب مشاور های مدرسه اعتماد نکن  دنبال درمان باش

خیلی وقته زیر نظر دکترم حالم خیلی بهتر شده دکتر داره کم کم دارو هارو کم و قطع میکنه

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

والا ما ک نمیدونیم واقعا اینطور هست یا ن، ولی بنا بر صداقتته و خب وقتی درست میگی، کار بدی نکردی.

اونم مامانه

نمیخاد رو بچش عیب گذاشته بشه و شاید اصلا این چیزارو بیماری ندونه

تو رنج سنی ما این چیزا عادیه

با ی مشاور خوب مشورت کن، چیزی نیست خیره:)

کسایی ک‌یه مقدار سنشون بالاتره فکر می‌کنن بیماری روحی عیبه و نباید گفت به نظرم کار غلطی نکردیاینکه ...

سنشم بالا نیست🤦

اخلاق و رفتارشم خیلی خوبه میگه باورش برام سخته دخترم همچین بیماری داشته باشه 

۳۶ سالشه

منم تو شرایط شما هستم و مادرم مث شما فکر می کنه منم اولش مخالف این طرز فکرش بودم

ولی الان می فهمم حق با مادرمه نباید به کسی بگم

فک کن یه‌روز بخوای عاشق شی ازدواج کنی برن تحقیق کنن بگن دختره بیماره.... 

خیلی وقته زیر نظر دکترم حالم خیلی بهتر شده دکتر داره کم کم دارو هارو کم و قطع میکنه

آفرین عزیزم انشاالله بهتر میشی 

یکم. نسل قدیم سختشونه درک کنن بیماری روحی رو 

من افسردگی داشتم میگفتن لوس بازی در میاره آخر کارم ب دارو کشید 

همین که خودت دنبال درمانی عالیه

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜