2777
2789

دوستان من حدود یه ماهه پیش دکتر صراطی نوری میرم . میخواستم ببینم خودتون یا کسی از اشناهاتون رفته پیشش ؟ و اینکه جواب گرفته یا نه .مشکل من تنبلی شدیده

سلام 

من الان تاپیکتونو دیدم 😁

من یه مدت به ایشون مراجعه میکردم 

فوق العاده پولکی و فقط داروی بیخودی مینویسه و فقط باید از داروخانه ای که خودش میگه تهیه کنی جای دیگه اصلا نمیتونن بخونن نسخه رو دارو رو میاری خودش میگه چطور استفاده کنی 

دو بار هم پول ویزیت میگیره معاینه جدا

من همسرم کاملا سالمه حدود یه تومن واسش دارو نوشت😐 که خدا رو شکر تهیه نکردیم  برگشتیم مطب گفتیم چرا نوشتی گفت فکر کردم میخاین بچتون پسر باشه🤦🏻‍♀️

منم تنبلی دارم بعد پنج شیش بار مراجعه بمن هیچ دارویی نمیداد فقط مکمل ویتامین بود  و قرص ضد بارداری که من استفاده نمیکردم ازماشامم نشون میداد لازم ندارم 

دیگه نرفتم پیششون خودم بعد پنج ماه حامله شدم

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
سلام  من الان تاپیکتونو دیدم 😁 من یه مدت به ایشون مراجعه میکردم  فوق العاده پولکی و فق ...

سلام عزیزم. اره دقیقا با این کاراش خیلی ادمو اذیت میکنه. برا همسر منم تا الان حدود دو تومن مکمل نوشته وهمسرم مشکلی نداره میگه بزار پسر بشه بچتون (خیلی پسر دوسته) هر چی هم میگم برامون فرقی نداره دختر باسه چه بهتر اخرش گفت نه اسپرمشو این دارو ها تقویت می‌کنه. به منم مکمل داده با کلومیفن .سری قبل گفت پنج ماهه جواب میگیری ولی این سری گفت دوره درمانم یه سال و نیمه ایشالا که زود تر جواب بگیری. چون من از شهرستان میرم خیلی اذیت شدم سر ازمایش و دارو چون از جای دیگه نمیشه تهیه کرد یا ازمایش داد .دو دوره فعلا رفتم پیشش چن ماه دیگه میرم اگه جواب نداد دکترمو عوض میکنم خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. اره دقیقا با این کاراش خیلی ادمو اذیت میکنه. برا همسر منم تا الان حدود دو تومن مکمل نوشت ...

بنظر من دکتر امیری بستان اباد خیلی خیلی بهتره 

یکم اخلاقش تنده اما هم خیلی وقت میزاره هم تو کارش جدیه 

برای من یه چکاب کامل نوشت  رفتم جهاد با ۲۰۰تومن جمش کردم 

مشکلاتمم رو شد گفت بخاطر کم کاری تیروئید معرفیت میکنم غدد  بعد بیا پیش من که از قضا اونم مثل خودش عالیه 

بیخودی هم دارو نمیده 

انقدر اسوده با همسرت میری تو میشینی خیلی با ارامش راه میندازه خانوم حامله قبول نمیکنه حیف 

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"
بنظر من دکتر امیری بستان اباد خیلی خیلی بهتره  یکم اخلاقش تنده اما هم خیلی وقت میزاره هم تو کا ...

مطبش بستان آباده عزیزم؟ نشنیده بودم اسمشو.اگه از این جواب نگرفتم میرم پیشش حتما

مطبش بستان آباده عزیزم؟ نشنیده بودم اسمشو.اگه از این جواب نگرفتم میرم پیشش حتما

نه مطبش روبروی بیمارستان شمس

کنار پارکینگ شمس 

داخل کوچه است

سلام عزیزم. اره دقیقا با این کاراش خیلی ادمو اذیت میکنه. برا همسر منم تا الان حدود دو تومن مکمل نوشت ...

سلام عزیزم‌میدونم این‌تاپیک قدیمیه ولی میخاستم ببینم‌نتیجه گرفتی منم‌تنبلی تخمدان شدید دارم این دکترو بهم‌معرفی کردن

سلام عزیزم‌میدونم این‌تاپیک قدیمیه ولی میخاستم ببینم‌نتیجه گرفتی منم‌تنبلی تخمدان شدید دارم این دکتر ...

سلام گلم اره عزیزم خداروشکر باردار شدم با دارو های دکتر صراطی 

حتما درمانتو ادامه بده به حرفش گوش کن حتما نتیجه میگیری انشالله 

سلام گلم اره عزیزم خداروشکر باردار شدم با دارو های دکتر صراطی حتما درمانتو ادامه بده به حرفش گوش کن ...

ببخشید میگن دوبار ویزیت میکنه روز ۲۳پریودی  نمونه برمیداره نمونه رو خودش برمیداره یعنی کامل پیشش لخت باید بشی🤦‍♀️

سلام گلم اره عزیزم خداروشکر باردار شدم با دارو های دکتر صراطی حتما درمانتو ادامه بده به حرفش گوش کن ...

عزیزم یه سوال داشتم من یبارم رفتم پیش دکتر صراطی خیلی مطبش داغون و قدیمی بود حالا اینجا یکی بهم گفت نرم پیشش چون جواب ازمایش همه یکیه و واسه همه دارو نشابه مینویسه اللن شما توصیه میکنید برم پیشش؟ میگن بدون دستکش معاینه میکنه همه رو حتی دستاشم نمیشوره

عزیزم یه سوال داشتم من یبارم رفتم پیش دکتر صراطی خیلی مطبش داغون و قدیمی بود حالا اینجا یکی بهم گفت ...

سلام گلم والا من که از داروهاشون جواب گرفتم قبلش چن تا دکتر رفته بودم هیچ کدوم حتی نتونستن سایز فولیکولامو افزایش بدن 

باز ببین هر طور صلاحته عزیزم 

عزیزم یه سوال داشتم من یبارم رفتم پیش دکتر صراطی خیلی مطبش داغون و قدیمی بود حالا اینجا یکی بهم گفت ...

راستی اینم بگم دقت کرده باشی فقط کسایی که کامل پیشش نرفتن ناراضین منم اوایل ک پیشش میرفتم اینجا میخوندم نظراتو طرف میگفت یبار رفتم دیگه نرفتم کلی هم باره دکتر کرده بود 

منم میخوندم ناامید میشدم ولی اولین دوره دارو رو ک مصرف کردم دیدم فولیکولام داره رشد میکنه امیدوارم شدم 

توام خواستی یکی دو ماه برو این همه خرج کردی اینم روش اگه دیدی پیشرفتت خوبه ادامه بده اگه ن دیگه نرو