2777
2789
عنوان

همچین شخصی رو پیدا کردین؟!

118 بازدید | 18 پست

کسی را پیدا کن که

ذوق کند، که سبز باشد، بکر باشد، دیوانه باشد..

کسی را پیدا کن که با تو از طرح ناموزون

ابرها،

به دهکده‌های خیال برسد..

که سرکش باشد و با تو بدون آسمان و بال، پرواز کند،که با تو چای بنوشد و شعر بخواند و دیوانگی کند.

دنیا به قدر کافی، آدمِ بی‌ذوق دارد..

دنبال کسی باش که ذوق داشته‌باشد و از تماشای ماه و شب و کهکشان، به وجد‌ بیاید و حضور و حرف‌هاش

تو را جانی دوباره ببخشد و ترغیب کند

به زیستن..

تعداد رای : 8
نظرسنجی
بله خداروشکر
3
37%
نه هنوز
2
25%
اینا همش تو رمان‌هاست
1
12%
نظری ندارم فقَط دیدن نتایج
2
25%
الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیدا کردم. خیلی باهم خوش بودیم. خوشبخت ترین بودیم درکنار هم  نمی‌دونم   آخرش چیشد که ...

چقدر بد و چقدر سخت که این همه خاطره خوب رو خراب کرد😔

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 
شوهرم بی ذوقه اما من کنارش خوشم،اوایل میگفتم این چرا اینجوریه بعد دیدم هر کس شخصیت خودش رو داره سعی ...

😍 چقدر خوب که درکش کردی، بمونید برای هم 

من پیدا کرده بودم 

برام شعر می‌نوشت 

نقاشیمو میکشید 

کل اتاقش عکسای من بود 

زندگیش بودم 

ولی خیلی حساس بود 

ینی تا سر خیابون میخواستم برم می‌گفت وایسا خودم باید بیام ببرمت 

منم دیدم نمیشه تمومش کردم 

بخدا خیلی رنج میکشم. همش از خودم میپرسم چرا اینجوری کرد مگه من چی کم گذاشته بودم براش... 

این دنیا هرلحظه یه چیزی داره برای اینکه حالمون رو بگیره، امیدوارم زود حالت خوب شه انقدر خوب که دیگه فکر گذشته نیفتی

من پیدا کرده بودم  برام شعر می‌نوشت  نقاشیمو میکشید  کل اتاقش عکسای من بود  ...

بعدش دلت تنگ نشد برای این همه بودن‌هاش‌؟! 

بعدش دلت تنگ نشد برای این همه بودن‌هاش‌؟! 

بعدش هر آدمی اومد تو زندگیم با اون مقایسش کردم  

چهار سال باهم بودیم 

تمام تولدام برام باغ می‌گرفت بهترین کادو هارو می‌گرفت 

بعد از اون دیگه بدم میاد از روز تولدم

هیچکس سوپرایزم نمیکنه 

دیگه تولدم یه روز خاص نیست 😔😔 

بعدش هر آدمی اومد تو زندگیم با اون مقایسش کردم   چهار سال باهم بودیم  تمام تولدام برام ب ...

😔 

حتی کادو های سر عقد هم خریده بود یه سرویس خریده بود ۲۲۰ گرم بود 🙃🙃  ولی هرچی فکر کردم دیدم ن ...

نمیشه دوباره ارتباط بگیری باهاش؟