2777
2789

الان عکستو بذار این جا همه استاد زیبا لوژی و ایراد گیری هستن و بهت میگن چی کار کنی 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان عکستو بذار این جا همه استاد زیبا لوژی و ایراد گیری هستن و بهت میگن چی کار کنی 

منظورت حسادت و ایناس؟ 

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

درسته اینجا به اشتراک گذاشتن خودت قلب اهنین میخواد

ونوس عالم هم که باشی نچرال ترین دختر تاریخ هم که باشی  میان میگن نه یا عملیه یا همش اِدیت و فتوشاپه  همش آرایشه از نظر ما این زیبا هم باشه کیوت نیست چون اینجوریه چون اونجوریه

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
ونوس عالم هم که باشی نچرال ترین دختر تاریخ هم که باشی  میان میگن نه یا عملیه یا همش اِدیت و فتو ...

چرا اخه؟ من یه عکس گذاشتم تو یکی از تاپیکام گفتم از نظرم به غیر از خودم صاحب این عکس رو دوست دارم همه نظرات منفی بودن جز یکی دو نفر من از نظرم همه زیبان یکی زیباتره فقط

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

چرا اخه؟ من یه عکس گذاشتم تو یکی از تاپیکام گفتم از نظرم به غیر از خودم صاحب این عکس رو دوست دارم هم ...

بله خب سلیقه ای هسش اما برخی  واقعاً حسادت  میکنن 

بله خب سلیقه ای هسش اما برخی  واقعاً حسادت  میکنن

اینکه همه به طرف بگن خیلی خوشگلی تعداد معدودی بگن نه حسادته محضه کاش سلیقه بود 😅

اینکه همه به طرف بگن خیلی خوشگلی تعداد معدودی بگن نه حسادته محضه کاش سلیقه بود 😅

موافقم