2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت نمیان

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

اره من کات کردم تو لیست سیاه گذاشتم از دیروز 

تاپیکم زده بودم ولی همین چند دقیقه پیش پیام داده 

من کنار تو خوشحالم ببخشید ک ادیتت کردم الانم نمیدونمم 

چیکار کنم قلبم خیلی شکست از دیشب ناراحتم 

اره من کات کردم تو لیست سیاه گذاشتم از دیروز  تاپیکم زده بودم ولی همین چند دقیقه پیش پیام داده ...

باز خوبه ک در عرض یه روز اومده و قبول کرده واس من مغروره ب این زودی نمیاد و نمیگه هم ببخشید😐😐

اره من کات کردم تو لیست سیاه گذاشتم از دیروز  تاپیکم زده بودم ولی همین چند دقیقه پیش پیام داده ...

تاپیکت رو خوندم دلیل منم همین بدرفتاری هاش بود واقعا ادما جنبه محبت زیادی رو ندارن

باز خوبه ک در عرض یه روز اومده و قبول کرده واس من مغروره ب این زودی نمیاد و نمیگه هم ببخشید😐😐

برا من بگیر نگیر داره عزیزم ی جورایی حال بی حالی الان میاد ک ولی همون اخلاق بدشو داره و تغییری نکرده چون ما هرروزمون دعواس

برا من بگیر نگیر داره عزیزم ی جورایی حال بی حالی الان میاد ک ولی همون اخلاق بدشو داره و تغییری نکرده ...

هر روز دعوا رابطه رو سرد میکنه همون بهتر چن روز حرف نزنین و بهم فرصت دلتنگی بدین