2777
2789
عنوان

برنامه نویسی

68 بازدید | 10 پست

سلام کسی هست برنامه نویسی کنه و درامد داشته باشه؟  میشه به من کمک کنید. من لیسانس علوم پایه دارم. باید چه دوره ای بگذرونم که بتونم برنامه نویسی کنم و به عنوان درامد ازش بهره ببرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسته به اینکه برای چی بخوایید زبان های برنامه نویسی مختلفی هست که عموما برای اینکه فاییده داشته باشه ...

بقیشو یادم رفت بگم🤦🏻‍♀️، یرای اینکه فاییده داشته باشه باید در کنارش چیزای دیگه هم بلد باشید. مثلا من خودم دارم برنامه نویسی با سی رو‌ یاد میگیرم برای میکرو کنترلر، ولی در کنتر برنامه نویسی باید الکترونیک رو هم بدونم

شما گفتید علوم پایه خوندید. یعنی دقیقا چه رشته اییه؟ 

شیمی گلم. حقیقتا من اصلا از برنامه نویسی چیزی نمیدونم فقط تو دانشگاه دو واحد برنامه نویسی سی پلاس پلاس پاس کردم که علاقه داشتم. ولی الان چون بیکارم و میگن برنامه نویسی زیاد ربطی به سن نداره میخوام ی زبانیش که بشه باهاش درامد داشته باشم یاد لگیرم ولی نمیدونم چی اخه خیلی گستردس برنامه نویسی

بقیشو یادم رفت بگم🤦🏻‍♀️، یرای اینکه فاییده داشته باشه باید در کنارش چیزای دیگه هم بلد باشید. مثلا ...

اها‌ ممنون . شما از کجا دارین یاد میگیرین و بهدنظرتون کدوم برنامه نویسی بهتر

به نظر من میتونید یاد بگیرید که در امد زایی براتون داشته باشه. من درخپاست دوستی دادم، اگه میشه قبول کنید که لینک سایت جایی که من کلاس میرم رو براتون بزارم، به نظر من با موسس و مدرس اون موسسه مشورت کنید خیلی بهتر از من میتونه راهنماییتون کنه