2777
2789
عنوان

خانما🥺

88 بازدید | 3 پست

شماره دعانویس  یا کسی ک سرکتاب باز کنه رو بلدین 

شوهرم الان یه ماهه ب همه چی گیر میده 

مثلا چرا وقتی وسایل ماکارونی رو سرخ میکنی روغن جامد میریزی نفهم بازی در میاری 

یا مثلا گوشت خام باید آبش زیاد باشه دیگه تا بپزه،میگه نفهم چرا اینکارو کردی آبش چرا زیاده از کی یاد گرفتی اینکارارو 

یا مثلا دو تا ظرف مونده تو ظرفشویی خودمم بچه دارم هنو دو ماهش نشده زنگ میزنه ب مامانم بیا دیوونتو ببر ظرفارو نشسته مامانم میاد میبینه دو تا ظرف مونده میگه این چیه مثلا دو تا ظرفه دیگه چرا ب من میزنگی میگه ب دخترت بگو اگ زندگی نمیکنی گورتو گم کن 

یجوری منو زده بود بخاطر دوتا ظرف پشت گوشم کبود شده بود انقدر درد میکرد الانشم خوب نشده کبودیش

یا مثلا مامانش اومده بود خونه ی ما من روسری نبستم سرم سر اون زنگ زد ب مامانم گف ب دخترت بگو بیاد خونه شما بمونه هر وقت درست شد بیاد در حال اینکه مامانم دو روز قبلش.خونه ی ما بود پاهاشو پیش مامانم دراز کرد پشتشو کرده بود ب مامانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانیه....این دیگه بدتر از شوهر من دیوونه بازی در میاره، خدا به دادت برسه ولی به هر حال شک نکن داره با کسی مقایسه ات می کنه یعنی کس دیگه ای داره توی قلبش جا باز می کنه واسه خودش خاک بر سر احمق همگیشون