2777
2789
عنوان

صدای بچه ی همسایمون که میاد ضعف میکنم 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2087 بازدید | 151 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاسفانه یا مادرش میاد خونشون یا شب میشه همسرش خونه س میخواستم یه جور برم که کسی نباشه ولی فک نکن ...

در طول روز که همسرش نیست

کیکی چیزی درست کن ببر

یا مثلا شله زرد آش و اینجور چیزها

میوه از باغ هم ایده خوبیه

بعد یه کم حرف بزن باهاشون 😁 

مادرش هم باشه ایرادی نداره

یا اصلا بی بهانه برو و یه کادو به بچه بده بگو صدای این فینگیلی میاد دلم طاقت نیاورد

ماشالله و چه میدونم از این حرفا هم بگو که فردا نگن بچه مون و چشم زد 😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خواهر،یکی رو جلو بچه بذاری قهر میکنه😬شما که داری دعا میکنی لطفا برو بالا مثلا ۸ تا🥰

خخ عزیزم خدا یکی رو بده بقیه رم میده انشالله😅💓

♡ ♡ ربنا آتنا بغلش آرامشنا ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ   ⇆ 
آره بابا،طفلک انقد خسته میشه از خداشه 😂😂خیلی باحالن یهو همزمان گریه میکنن 😁

جووونم😍جاری های مهربون🥰

خیلی کیف میده یکی از اطرافیان نی نی داشته باشه بده بوقولیش خداروشکر منم بچه های خواهر برادرمو خیلی میقولدم وگرنه اگر نمیذاشتن دق میکردم🥺

در طول روز که همسرش نیست کیکی چیزی درست کن ببر یا مثلا شله زرد آش و اینجور چیزها میوه از باغ هم ا ...

عزیزم🤭ممنونم از راهنمایی کاملی که کردی

خیلی دلم میخواست یه چیزی ببرم که نی نی هم بقوله🥺خودم کیک خونگی میپزم ولی نمیدونم میخوره یا نه🤷‍♀️از طرفی هم نمیخواستم بار اول خیلی شلوغش کنم😁

عزیزم🤭ممنونم از راهنمایی کاملی که کردی خیلی دلم میخواست یه چیزی ببرم که نی نی هم بقوله🥺خودم کیک خ ...

خواهش 

آره منم فقط یکی از گزینه ها منظورم بود

نه شلوع بازی زیادی

اونطوری می ترسن ازت 😁🤣

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊