2777
2789
عنوان

صدای بچه ی همسایمون که میاد ضعف میکنم 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2087 بازدید | 151 پست
ممنونم😐ماشالا احساس

واقعیت رو میگم🚶🏻‍♀️😐

ول کن بابا دوروز دیگه همینا گوز میشن میرن هوا 

به کسی خوبی الکی نکن 

فکر میکنن کی هستن بعد میفتن به جونت 

اینقدر ازین احساسات مزخرف داشتم اما الان فهمیدم به جز خودم و خونوادم هیچ احد الناسی برام مهم نباشه ک بیام خودمو وقفش کنم 

الان مثلا جوراب ببری ک چی 

پررو میشن از الان

حالا بازم اگه دوس داری ببر، تجربیات خودمو گفتم

♡یه دختر قوی و جنگجو ام🌸💕 ▪︎کتاب خواندن📚 ▪︎رسیدگی به خود💄👒 ▪︎عاشق خرید😂🛍  ▪︎دانشجو 🎓   ▪︎تهران📍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا همدرد پیدا کردم🥺🥺میبینی؟ دیوونه کننده ن گریه نمیکنه ها از رو ذوق جیغ میکشه💔💔

فرررررررررررررررررررشته ان  

دهه هفتادی نیستم والا ، دهه هشتادیم؛ 7و 8 قبلا ها عدد مورد علاقم بودن. و الان دیگه نمیتونم کاربریمو تغییر بدم  واسم صلوات میفرستی ؟:)

ببر جوراب و بابا... محبت هیچوقت بد نیست! :)

دهه هفتادی نیستم والا ، دهه هشتادیم؛ 7و 8 قبلا ها عدد مورد علاقم بودن. و الان دیگه نمیتونم کاربریمو تغییر بدم  واسم صلوات میفرستی ؟:)

الان مامانم برا بچه همسایمون لباس خرید. پررو نشدن والا، ماهن ماه  

خوب نذری اش ببر ببین همسایتون برخوردش چطوری ؟ اصلا خوش برخورد . خوشش میاد ارتباط داشته باشه یانه

آها خب جوراب رو دستم میمونه 😂

ولی نه میدونم خوش اخلاقن وگرنه اصلا جوراب نمیخریدم 

ما چند ساله اینجاییم و خونه رو اجاره میدن اغلب مستاجرا خیلی صدا مخصوصا صدای دعوا داشتن ولی اینا خیلی آرومن 

تو ساختمون چند بار صدای صحبتشون با همسایه های دیگه رو شنیدم خیلی محترم و با محبتن وگرنه اصن امکان نداشت بتونم برم دم خونشون حتی واسه آش😬

آها خب جوراب رو دستم میمونه 😂 ولی نه میدونم خوش اخلاقن وگرنه اصلا جوراب نمیخریدم  ما چند سال ...

اخه یهویی جوراب بردن به نظرم جالب نمیاد

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
بگو ممنون ان شاء الله یه فرصت دیگه مزاحم میشم... اول کاری سریع بری تو فکر میکنن پرو هستی و روابطشونو ...

آره اینجوری خیلی بهتره چون بدم نمیاد یکم بچشو بچلونم ولی فعلا زوده👌👌