2777
2789
عنوان

صدای بچه ی همسایمون که میاد ضعف میکنم 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2087 بازدید | 151 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میشه بچه بودم همش دنبال یه بچه ی گمشده ی بی کس و کار میگشتم که ببرم پیش خودم؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️فک ...

چقدر تو منی😂😂😂😂منم التماس مامانم میکردم بریم اونجاها ک زلزله اومده بچه برا خودمون بیاریم... تا قبلش هم فکر میکردم بچه رو تو بیمارستانا میفروشن مدام التماس میکردم بریم بچه بخریم اونام میگفتن فلان کار رو بکنی میریم 😂😂😂

ممنون... به ظاهر نیس... باور کن نمازش اول وقته و دائم پای مامان بابامو میبوسه.. ب چندتا خانواده هم ک ...

خدا خیرش بده ان شاءالله خدا براتون حفظش کنه 🤲🤲

برادر خوب نعمت بزرگیه🥺برادر منم خیلی مَرده از برادرت تعریف میکنی دلم براش تنگ میشه

خدا خیرش بده ان شاءالله خدا براتون حفظش کنه 🤲🤲 برادر خوب نعمت بزرگیه🥺برادر منم خیلی مَرده از برا ...

سلامت باشی عزیزم... ان شاء الله همه داداشا سالم و سلامت بمونن واسه آجیاشون... داداشت کجاس مگه

چقدر تو منی😂😂😂😂منم التماس مامانم میکردم بریم اونجاها ک زلزله اومده بچه برا خودمون بیاریم... تا ق ...

وای چقد مامانت شبیه مامان منه😳😳 با دادن وعده و وعیدهای جذاب، برای رسیدن به اهداف تربیتیش تلاش میکرد😃 من بچه بودم همون مهدکودکی میرفتم که مامانم کار میکرد اونجا شیرخوارگاه داشت مامانم وساطت میکرد منم میرفتم بچه ها رو میدیدم❤فقط به خاطر اونا عاشق مهد بودم اصلا کلاس نمیرفتم😁فقط بچه داری

مامانم هر چی میخواست ازم یه جوری به اونا ربطش میداد مثلا می‌گفت زود بخواب فردا سرحال باشی میخوای باهاشون بازی کنی🤦‍♀️