2777
2789
منم قهوه بخورم تگت کنم جواب میدی؟

اییی خداااا 😂

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

د نفر رو به روی همو میبینم که احتمالا زن و مردن 

یا دو زن رو به روی هم یه جور تعامل و گفت و گو یا ارتباطی که در اینده شکل میگیره برات و رو به موفقیت نیست عزیزم چون چهره دو نفر مشخص نیست اما به نظر نقاب داره که از افرادی که بهت حس منفی میدن حتما دوری کن حتما کلا نقاب در ف ال چخوب نیست و گفت گوی خوبی نداری 

نیلا دختر ناز من

یه مال یا اندوخته ای تو دستت داری به نظر مستقل هستی به واسطه شاغل بودن یا تامین شدن توسط کسی که به نظرم مراقب باش اون مال یا اندوخته رو از دست ندیش‌ این مذاکره ممکنه بدست آوردن مالی به سختی برات باشه یا میتونه از دست دادنش باشه و فریب خوردنت

ببین انگار یه معامله ای پیش روت هست که کسی یا شخصی مانع این معامله میشه میتونه ازدواج هم باشه ولی بیشتر به معامله ای مالی نزدیکه 

این شخص بسیار نفوذ داره و افراد و تحت کنترل خودش داره مخصوصا کنترل یه زن دیگه که قصد کمک به شمارو داره سن و سال داره

نیلا دختر ناز من

گورکن هم دیدم پایین فنجون ممکنه شخصی و تو زندگی داشته باشیی‌‌ غیرقابل اعتماد اگه متاهلی ممکنه همسر باشه 

که یا عشق شما باشه که میست ولی مدام سعی می کنه شما رو گول بزنه یا دوستی که این موارد و داره به شما درهرحال نزدبکه ها.
با سختی های زیادی رو به رو میشی چون به نظر خودت یا واقعیت آدم تنهایی هستی و به کسی احتیاج داری که حمایتت کنه که این حامی و داری فقط توجه نمیکنی بهش 

در کل عزیزم فریب خوردن و افرادی که میخوان فریبت بدن احتمال قوی 

چه مالی چه در رابطه مراقب این فریب ها باش

نیلا دختر ناز من

ببین دقیقا پشت یه شخصیت زن که احتمالا خودت هستی اسم رضا یا محمدرضا دیدم روبروی این شخص مونث اسم‌مجید یا سعید اسم‌حسن یا حسین یا محسن 

یعنی یه جور مقابله و ایستادگی دربرابر این اسامی

نیلا دختر ناز من