2777
2789
عنوان

سلام خانما

310 بازدید | 10 پست

خداوند یه سری قوانین برای ما وضع کرده که اگه از این قوانین پیروی کنیم میتونیم زندگی خوب و بدون رنج داشته باشیم در مورد این قوانین چی میدونین و چین اصلا؟🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض معذرت تمام قوانین رو قبول ندارم خیلیم راحتم همینکه ازارم به احدی نمیرسه همین کافیه

عزیز دلم خدا اگه به خاطر پیروی نکردن از قوانین برات رنج و عذاب می‌فرستاد پس اختیاری رو که به ما داده نقض میکرد و دیکتاتور میشد پس خوشبختی با وجود. تبعیت نکردن از قوانین طبیعیه 

دوری از نامحرم خواندن نماز  مطیع شوهر بودن رعایت حجاب

ممنون بابت نظر عزیز جانم ولی قوانین این ها نیستن قوانین چیزی فراتر از ایناست این هایی که گفتی از اختیارات انسانه

اینا قوانینی ک برای مسلمون بودنم باید رعایت کنیم خواست خدا هم همینه 

اره قوانین مسلمان بودن همینه ولی قوانین خداوند چیزی فراتر از این هاست و چون قوانین خداوند با اسلام جور در میاد و نزدیک هست بهش به خاطر همین اسلام بهترین و کامل ترین دینه ولی قوانین محدود به اسلام نیستن و هر انسانی می‌تونه چه مسلمان و چه غیر مسلمان خوشبخت و ثروتمند باشه توصیه میکنم کتاب گفت و گو با خدا اثر نیل دونالد والش رو حتما بخونین 

اره قوانین مسلمان بودن همینه ولی قوانین خداوند چیزی فراتر از این هاست و چون قوانین خداوند با اسلام ج ...

ببخشید من این پستتون رو به طور اتفاقی دیدم،دین اسلام کاملترین دین هست و هیچ قانونی فراتر از قوانین اسلامی نداریم،شما میتونید یه مثال بزنید و یک قانون بگید که جزء قوانین اسلامی نباشه؟

خدا با دین اسلام ،همه ی مسائل و قوانین رو کامل برای ما انسانها فرستاده،پس نباید بگیم نزدیکترین دین به قوانین الهی هست ،در واقع شامل همه ی قوانین الهی هست

بله قبول دارم انسان غیر مسلمان هم ممکنه خوشبخت و از هر لحاظی سعادتمند باشه ولی فقط و فقط خوشبختی و سعادتش مربوط به این دنیاست،چون کسی که در وهله ی اول به خدا ایمان نداشته باشه،در اون دنیا کاملا بازنده است،حتی اگر بهشت هم نصیبش بشه،از هدف و غایت آفرینش و زندگی و آخرت که همون محبت خداست،بی بهره میشه

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
ببخشید من این پستتون رو به طور اتفاقی دیدم،دین اسلام کاملترین دین هست و هیچ قانونی فراتر از قوانین ا ...

سلام عزیزم منظورتو متوجه ام منظورم از قوانین همون قوانین جهان هستی هست که طبق اون جهان عمل می‌کنه و زندگی ما خلق میشه مثلا یکی از این قوانین بی واکنشی هست که میگه ما در برابر اتفاقات بد نباید واکنش نشون بدیم چون واکنش نشون دادن باعث خلق اتفاقی مشابه اون میشه و خیلی قوانین دیگه بازم ممنون بابت نظرتون

سلام عزیزم منظورتو متوجه ام منظورم از قوانین همون قوانین جهان هستی هست که طبق اون جهان عمل می‌کنه و ...

سلام روزتون بخیر،درسته،منم صحبتم همین بود،اگه درست برداشت کرده باشم حرفتون رو،شما گفتید قوانین اسلام کامل نیست چون همه ی  قوانین جهان را در برنمیگیره و صرفا چون شامل بیشترین قوانین جهان میشه کاملترین دینه،ولی من با احترام این جمله شما را رد کردم،چون خدا در قرآن به طور کامل درباره همه ی قوانین جهان بحث کرده،و شما میگید قانون بی واکنشی،حتی ما این قانون رو درقرآن و حدیثهای زیادی از ائمه داشتیم،

خواهش میکنم،موفق باشید🌺

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
سلام روزتون بخیر،درسته،منم صحبتم همین بود،اگه درست برداشت کرده باشم حرفتون رو،شما گفتید قوانین اسلام ...

سلام روز بخیر ن عزیزم ن منظورم این نبود که قوانین اسلام ناقصه