2777
2789
عنوان

چن سالتونه؟بچه دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 126 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

24 سالمه بچه ندارم و نمیخام چون ارزو های مهم تری دارم قصد مهاجرت دارم تو ایران بچه دار نمیشم و نمیخا ...

خوب کاری میکنی.منم اصلا دلم نمیخواد تا وقتی ایرانم بچه ای داشته باشم‌.قشنگ اینجا استعداد این همه بچه خشک میشه با سیستم های آموزشی اشتباهههههههه.نمیدونم ولی بنظرم یه جور ظلم در حق بچست که تو این سیستم بخواد بزرگ شه.

چی میگی بهشون وقتی خیلی پیگیر بشن؟

باآید به بقیه اینو بگید 

مثلا مادر شوهرتون میگه برگردید بگید مامان جون این چیزا دیگه الان به تصمیم زن و شوهر بستگی داره ، دیگه کسی راجب اینجور چیزا سوال نمیکنه یه تصمیم شخصیه

۱۷ساله بودم سال ۸۴مادرشوهرم هر روز زنگ می زد حامله شدی یا نه به خدا از همسایه مون هم سوال می کرد ،،،سال ۸۶ پسرم بدنیا آوردم، ،،نذاشت حتی زندگی کنیم 

چند ساله عبادات استیجاری انجام میدم مادر سه فرزند هستم نائب چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس یا هر عبادتی  پذیرفته میشه خرج بچه هام از این راه تأمین میشه،،، شماره همراهم ۰۹۹۰۸۷۰۶۰۳۴ خانم مقدم در خدمتم

شما سی سالتونه میگن من که ۳۴ سالمه که دیگه هر کی رسیده میگه تنبل شدی...در حالی که شوهرم اصلا بچه دوست نداره اما من خودم عاشقه اینم بچه دار شم 

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...
وااای آره به خدا😍😅  من به حرف کسی توجه نمیکنم ولی حس میکنم اگه شوهرم هی بهم میگفت مجبور میشد ...

اره شوهر منم راضی نیست فعلا…

ولی پیگیری بقیه دیوونمون کرده

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
باآید به بقیه اینو بگید  مثلا مادر شوهرتون میگه برگردید بگید مامان جون این چیزا دیگه الان به ت ...

اینقدر گفتمممم…ولی میگه یه دونه رو بیار دیگه نمیخاد بیاری

باید مث یکی از دوستان که اینجا گفت بهش بگم خیلی دلت میخواد خودت بیار😂

شما سی سالتونه میگن من که ۳۴ سالمه که دیگه هر کی رسیده میگه تنبل شدی...در حالی که شوهرم اصلا بچه دوس ...

ب نظر من بازم ۳۴ دیر نیست،ادم باید هر موقع از همه نظر شرایطش اوکی بود اقدام کنه

۱۷ساله بودم سال ۸۴مادرشوهرم هر روز زنگ می زد حامله شدی یا نه به خدا از همسایه مون هم سوال می کرد ،،، ...

این مادرشوهرا کی میخوان بفهمن نباید دخالت کنن اخه