2777
2789
عنوان

چن سالتونه؟بچه دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 126 پست
میفهمم منم همین جوری ام،  اما یه استاد روانشناسی میگفت در هر رابطه ایی توهین همه چیز بدتر میکنه ...

مرسی از راهنماییت عزیزدلمم.قربونت برم همچنین💋❤️

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه😚نمیگن بهت بچه دومتو بیار و فلان😂بخدا که اطرافیان من بودن میگفتن

خانواده خودم نمیگن چون میدونن سر این یکی چیا کشیدم بیش فعال بود جونم دراومدولی مادرشوهرم یکی دوبار گفت بچه دوم بیار گفتم اگه دلت خیلی میخواد خودت بیار من فعلا شرایطم اوکی نیس

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
24 سالمه بچه ندارم و نمیخام چون ارزو های مهم تری دارم قصد مهاجرت دارم تو ایران بچه دار نمیشم و نمیخا ...

افرین…منم اگه شرایط مهاجرت داشتم حتما همینکارو میکردم

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

من ۲۰ سالمه هنوز عقدم

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

من۲۳.همه میپرسن ازبچه.یه سری ها هم فکر میکنن مشکل دارم.ولی من جلوگیری سفت و سخت دارم و تا ۱۰سال دیگه ...

چی میگی بهشون وقتی خیلی پیگیر بشن؟

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

۲۹ساله..

ی دختر۳ساله دارم

شوهرم داره خودزنی میکنه واس دومی من مقاومت میکنم

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop