2777
2789
عنوان

چن سالتونه؟بچه دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 126 پست
میگما چقد بچه سوم زیاد شده🙄تشویق دولتیون انگار اثر کرده🙄

هر ی فرزند ی پژو پارس😐😂وام۴۰ملیوووووون توماااانیییییی

کاربری دست دو نفره دوتا دوستیم هردو همسن😍از بچگی باهم بودیم😍یکیمون مشکل بزرگی داره میشه برای حل شدن مشکلش صلوات بدی🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره به خودتون بستگی داره من ۲۱ حامله ام

عزیزمم.انشالله صحیح و سالم نینیتو ب دنیا بیاری😍😚

اره ولی زیاد بگن ادم عصبی میشه

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
31 سالمه ی دختر دارم ی نی نی هم تو دلمه.   به کسی ربطی نداره هرکسی خودش واسه زندگیش تصمیم میگ ...

واقعا.کیه که متوجه بشه نباید تو خصوصی ترین تصمیم ادما دخالت کنن🥲

منم ۴ ساله ازدواج کردم  فعلا هم قصدشو نداریم  به منم خیلی میگن  ولی دوست نداریم حا ...

واااقعا😂خیلی خوووبه این ازادی😅نمیزااارن که….هی بچه بچه🙁

واااقعا😂خیلی خوووبه این ازادی😅نمیزااارن که….هی بچه بچه🙁

وااای آره به خدا😍😅 

من به حرف کسی توجه نمیکنم ولی حس میکنم اگه شوهرم هی بهم میگفت مجبور میشدم زودتر بیارم ولی خداروشکر اگه منم یه موقع بگم اون میگههه اصلا😁 از این بابت خوشحالم 😅🧡

🖤بنام خداوند رنگین کمان🌈                                                      ❤مرا خیال تو💕 بی خیال عالم کرد ...❤                                                ....هرجای دنیایی دلم🛫اونجاست ....
چی میگی بهشون؟؟!☹️

اکثرا میگم انشاالله تا خدا چی بخاد

گاها هم چون روستا هستیم الان ولی بزودی قصد رفتن ب شهرو داریم اونو بهانه میکنم میگم جام کوچیکه و فلان البت بهانه ک نیست واقعیته خودمم خیلی دلم نی نی میخاد🤭

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭