2777
2789
عنوان

کمک کمک

214 بازدید | 13 پست

سلام شبتون بخیر 

کی ارشد حقوق قبول شده؟ میشه کمکم کنی؟

بگی چه جوری خوندی چیکار کردی!

من ترم اولم تازه میخوام ببینم کجای کارم

طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست
ترم اول کارشناسی؟....از الان خوب کتابارو بخون ک اگه وکالتم قبول شدی وکیل باسوادی بشی

بله ترم اول کارشناسی 

عمومیارم باید بخونم؟ نمره هام باید چه جوری باشه؟نمره و معدل مهمه؟ 

شما قبول شدی!

طُ آن شعری که من جایی نمی خوانم (= میشه برام ی صلوات بفرستید!¿°•♡•° حال دلم این روزا خوب نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ترم اول کارشناسی  عمومیارم باید بخونم؟ نمره هام باید چه جوری باشه؟نمره و معدل مهمه؟  ...

الان میگن عمومی حذف شده از کنکور...من لیسانس دارم واسه ارشد نخوندم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الان میگن عمومی حذف شده از کنکور...من لیسانس دارم واسه ارشد نخوندم 

عمومی از کنکور ارشد؟ 

عمومی از کنکور ارشد؟ 

نمیدونم تا اون موقع ک میخای کنکور بدی کلی قانون آزمون تغییر میکنه...فعلا همین اختصاصیارو خوب بخون واسه حذف عمومی هم بعد سوال کن من نمیدونم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
میشه آیدی تو بدی چند تا سوال دارم من یازدهم میخونم انسانی منم میخام برا  وکالت بخونم چند تا سوا ...

عزیزم من تجربی ام 

ازاد میخونم

بدون کنکور رفتی؟ ببخش تو دانشگاه برا وکالت چه کتابایی هست میشه اسماشونو بگی

عزیزم بزن نت میاره

ما هنوز کلاسامون درست تشکیل نشده به خاطر اختشاشا توی دانشگاه که اسم کتاب بهمون بگن

ولی بیین تو نخون واسه حقوق بخون واسه فرهنگیان 

چون حقوق توی ازادم هست یا میتونی ازاد بری علوم قضایی و ارشد وکالت شرکت کنی

چون ببین ازمون وکالت میگن خیلی سخته و اکثرا فقط لیسانس حقوق دارن و نتونسن وکالت قبول بشن