2777
2789
عنوان

مادرشوهر🙄😐

328 بازدید | 23 پست

خانما من دو ساله شاغل شدم.

قبلا که بیکار بودم مادرشوهر و پدر شوهرم دایم به زبون بی زبونی میگفتن برو سرکار...

سال اولی که رفتم سرکار بچمو گذاشتم پیش مامانم، مادرشوهرم یه جوری رفتار میکرد که جرات نکردم بهش بگم با اینکه طبقه بالای خونمون بود... تو این یه سالم که پیش مامانم بود پسرم، یه بارم مادرشوهرم تعارف نزد که اگه مامانت کار داشت بچتو بده من و فلان....! 

بعد امسال چون بچم ۴ سالش شده میذارمش مهد...حالا دیروز اومده به شوهرم گفته تو که میخواستی بذاریش مهد میدادیش به من نگهشدارم پول مهدم میدادی من!!!! بعدم کلی تو گوشش خونده که بچه بد خواب میشه و از مدرسه بعدا زده میشه...

حالا این یه سال که خونه مامان من بود بد خواب نمیشد؟!!!

بخدا صبح زود بچه رو میبردم اون سر شهر خونه مامانم نمیگفت خرت به چند.‌‌...

چه قدر پر رو

محلش نده 

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

فکر جیب خودشه....توجه نکن به حرفش 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من اگ ببرم خ مامانم مادرشوهرم ناراحت میشه ک چرا پیش من نمیزاری😑

پول مهدم بده من خدایا چ رویی داره نوه اش خیر سرش

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱
حالا من اگ ببرم خ مامانم مادرشوهرم ناراحت میشه ک چرا پیش من نمیزاری😑 پول مهدم بده من خدایا چ رویی ...

بهش گفتم ظهرا سرویس میاره ۱۰ دقیقه خونه شما بمونه تا من برسم...اخه همسایه ایم

گفت من نیستم اخه😑

حالا همیشه ظهرا خونس...

عین مهد هم بهش آموزش میده؟؟؟چه پرویه...همون مهد بزار

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
بهش گفتم ظهرا سرویس میاره ۱۰ دقیقه خونه شما بمونه تا من برسم...اخه همسایه ایم گفت من نیستم اخه😑 ح ...

واااا این دیگ کیه

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱