2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😔

105 بازدید | 10 پست

امروز یاد گذشته و کارام افتادم حسابی دلم گرفته 😔😔😔من کلا زیاد به گذشته برمیگیرم چیکار کنم که این عادت بد از من دور بشه🥲یعنی بعضی وقتا اینقدر به گذشته فکر میکنم که دلم میخواد یه اتفاق برام بیفته فراموشی بگیرم، تراخدا یه راه حل بدین من این عادت کثیف که فقط باعث اعصاب خوردی و سر دردم میشه بزارم کنار، دلم میخواد کل گذشتم پاک بشه 😪

پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران ❤️‍🔥👑

خب طبیعیه 

کنترل ذهن خیلی سخته و گاهی از دست ادم در میرع

بستگی دار چقدر از گذشته گذشته باش

شاید نیاز ب تایم بیشتر داری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم همینجوری بودم ،رو خودت کار کن ، سعی کن تو فکر نری سر خودتو گرم کن ،ورزش کن ،کتاب بخون ،فیلم ببین ،آشپزی 

میشه برای شفای بابام و سلامتی مامانم یه صلوات بفرستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوری بودم ،رو خودت کار کن ، سعی کن تو فکر نری سر خودتو گرم کن ،ورزش کن ،کتاب بخون ،فیلم ببین ...

بديش هم اینه که اکثر وقتا تنها هستم

خب طبیعیه  کنترل ذهن خیلی سخته و گاهی از دست ادم در میرع بستگی دار چقدر از گذشته گذشته باش ش ...

من الان 20سالمه چیزی که از گذشته آزارم میده برای 12_13سالگیمه البته تا 18سالگی واقعا دوران سختی بوده برام 

منم خیلی دوس دارم گذشته یادم بره به الانت نگاه کن ،گذشته شده برات پر درس و تجربه  اگر سرت شلو ...

میدونی شهر غریب هستیم هرکاری میکنم شوهرم راضی نمیشه برم سر کار خودش هم اکثرا گرفتار کارشه منم همش تنهام

میدونی شهر غریب هستیم هرکاری میکنم شوهرم راضی نمیشه برم سر کار خودش هم اکثرا گرفتار کارشه منم همش تن ...

خودتو مشغول کن 

کلاس آنلاین شرکت کن یه هنر یاد بگیر 

یا کلاس های حضوری برو

آدم دیوونه میشه اینجوری شهر غریب و همش تو خونه باشه

خودتو مشغول کن  کلاس آنلاین شرکت کن یه هنر یاد بگیر  یا کلاس های حضوری برو آدم دیوونه م ...

خودم خیلی دوست دارم برم نرم افزار های پر کاربرد و کامل یاد بگیرم اینو شوهرم مخالف نیست کلی هم خودش میگه خوبه و خب از شهر یه مقدار فاصله داریم و شوهرم وقت نداره ببرتم بازم😑تنها هم خودم میترسم تو شهر غریب هم شوهرم نمیزاره 

روزای خوش من روزایی که هست که فقط میریم شهر خودمون اونجا آزادم واقعا، شوهرم آدم گیری نیست ولی توی شهر غریب حساسه وگرنه شهر خودمون اگه بودم من قطعا الان بیکار نبودم