امروز یاد گذشته و کارام افتادم حسابی دلم گرفته 😔😔😔من کلا زیاد به گذشته برمیگیرم چیکار کنم که این عادت بد از من دور بشه🥲یعنی بعضی وقتا اینقدر به گذشته فکر میکنم که دلم میخواد یه اتفاق برام بیفته فراموشی بگیرم، تراخدا یه راه حل بدین من این عادت کثیف که فقط باعث اعصاب خوردی و سر دردم میشه بزارم کنار، دلم میخواد کل گذشتم پاک بشه 😪
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودتو مشغول کن کلاس آنلاین شرکت کن یه هنر یاد بگیر یا کلاس های حضوری برو آدم دیوونه م ...
خودم خیلی دوست دارم برم نرم افزار های پر کاربرد و کامل یاد بگیرم اینو شوهرم مخالف نیست کلی هم خودش میگه خوبه و خب از شهر یه مقدار فاصله داریم و شوهرم وقت نداره ببرتم بازم😑تنها هم خودم میترسم تو شهر غریب هم شوهرم نمیزاره
روزای خوش من روزایی که هست که فقط میریم شهر خودمون اونجا آزادم واقعا، شوهرم آدم گیری نیست ولی توی شهر غریب حساسه وگرنه شهر خودمون اگه بودم من قطعا الان بیکار نبودم