2777
2789
عنوان

از روزی که تا این لحظه گذروندی برامون بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 53 پست

پاشدم چاشت پسرمو گذاشتم هشت صبح رفت مهد . خوابم میومد چون مریضم کرفتم خوابیدم تا طهر . بیدار شدم رفتم دنبال پسرم . تو خیاطمهد اجازه دادم نیم ساعت سرسره بازی کنه . بعد تصمیم گرفتم نصف مسیر رو پیاده روی کنیم چون هوا باحال و پاییزی بود . بعدش پیاده روی کردیم ، اسنپ گرفتم اومدم خونه . سوپ خوردم‌، خزیدم لای پتو‌. تو‌ نی تی سایت کل کل کردم 🤣 الانم چای دم کردم و دارم سوپ شیر می پزم . همینجور که چای می خورم هم تو نی تی سایت می چرخم و هم فکر می کنم که جز سوپ ، غذا چی بپزم که پسرمم بخوره مثل ماکارونی با کباب تابه ای . ظرف بشورم بعذش و جارو کنم و‌ طی . بعدشم میخوام زبان بخونم و لش کنم 

❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوپ شیر چطور میپزی؟؟؟

مرغ ابپز میکنم ، بعدش مرغ رو ریش ریش میکنم و با اب مرغ و پیاز داغ ، باغور میذارم درست بشه . توش هویج ریز ریز میریزم . قارچ میزنم . کره میزنم . شیر میریزم و میذارم جا بیفته . ده دقیقه اخر قارچ میریزم . مزه میکنم نمک و فلفل اندازه میکنم . جعفری رو می ریزم . اخرش که خاموش کردم ، خامه رو با یکم سوپ مخلوط میکنم که باز بشه و بعد میریزم تو سوپ هم میرنم 

❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️
یه غذامو سوزوندم، اون یکی رو شفته کردم  یه ادم جوگیر حرصمو دراورده دارم فک میکنم چجوری حالشو ب ...

به به 

خسته نباشی خانوم خونه

ارزششو داره وقت و انرژی صرف کنی که حال یه جوگیرُ بگیری؟

خدا حالشو گرفته

رها کن بره رئیس :))

من به رییسم پیام دادم دیگه نمیام سرکار .اونم هنوز جواب نداده . مامانم زنگ زد گفت میکوشمت اگه نری سر ...

امیدارم هرچی که خیر و صلاحته همون برات اتفاق بیفته و روزات سرشار از انرژی و برکت باشن. :)))