2777
2789
عنوان

بیاید ببینم کیا مثل من خودشیرینی میکنن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که از مادرم خیری ندیدم که بخوام خودشیرینی ام کنم براش دائم دعوا و سرزنش

گاهی کنار گذاشتن غرور برای والدین باعث رفع کدورت و مشکلات میشه میدونم همه عین هم نیستن ولی کاش امتحان کنی

واسه من به چشمش نمیاد انگار هر کار کنم.... کارایی که من کردم کمتر دختری برای همسرش میکنه ولی کو نتی ...

اره منم زیاد کردم  و بی نتیجه میخوام دوباره شروع کنم شاد ادم شده باشه

مرسی عزیزم ک یاد آوری کردی من ک مادرم ازم دوره حداقل برا همسرم که اینقد زحمت میکشه انجام بدم.همیشه م ...

عزیزم🤭❤❤خدا همتون رو حفظ کنه و عمر طولانی و بابرکت بهتون بده

دختر خودم    ماشاالله ..فداش بشم...تا از حموم میام میگه مامان بشین پاهاتو با کرم ماساژ بدم ...

الهی عاقبت به خیر و خوشبخت بشه عزیزم🤲🤲

مامان من که کلی دعام کرد توام دعاش کن از ته دل❤❤

منم مادرم شاغل بود از راه میومد گل میریختم سرش(تو حیاط گل داشتیم)

خواهش عزیزم افرین به تو امیدوارم درآینده بچه ای مثل خودت نصیبت بسه

بازم خیلی ممنونم از راهنماییت 🙏🙏و ممنونم از دعای زیبات ان شاءالله شما هم عاقبت بخیر و سعادتمند بشید🤲🤲

الهی عاقبت به خیر و خوشبخت بشه عزیزم🤲🤲 مامان من که کلی دعام کرد توام دعاش کن از ته دل❤❤ منم مادر ...

آخیییییی عزیزممممم ...الهی سلامت و عاقبت بخیر بشین ....الان یادم اومد به خدا گفتین اشک تو چشم جمع شد ...دختر منم وقتی میخواستم برم بیرون می‌دیدم تو کفشم گل گذاشته آخ مادرش فداش بشع

واسه من به چشمش نمیاد انگار هر کار کنم.... کارایی که من کردم کمتر دختری برای همسرش میکنه ولی کو نتی ...

زیاده روی تو هر کاری حتی کار خوب اشتباهه عزیزم بینشون وقفه بنداز و واکنش همسرت رو چک کن اگر میبینی مشتاق نیست یه کار جدید امتحان کن 

میشه یکم از خواهرتون بگید؟دلم میخواد بیشتر یاد بگیرم ❤

اون بیشتر زبانی انجام میده یا مثلا میبینه مامانم دلش گرفته میبردش گردش،یا براش بی مناسبت گل و کادو میگیره،میبره دکتر و... 

البته ما هر دو متاهلیم اما اون بیشتر به مامانم میرسه