2777
2789
عنوان

بارداری من و مامانم

526 بازدید | 18 پست

سلام به همگی وقتتون بخیر .من تازه دوماهه که باردارم و مامانم هم میگه منم عقب انداختم فک کنم باردارم و جلف بازی در میاره و واقعا تواین شرایطم اعصابم رو‌خورد کرده و همش بهم استرس میده البته این اخلاق و رفتار رو‌همیشه داره و واقعا اذیت میشم از طرفی هم من ازدواجم فامیلی هستش و فامیل و طایفه ماهم از اون دسته هستن که این موارد رو بد میدونن حالا من موندم چیکار کنم 😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقد خوب و باحال😍😍😍😍 من ک دوس دارم🥺چرا بد

چیش خوب سوژه برا مسخره کردن 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

هرچی هم بقیه بگن خوبه اشکال نداره مگه قراره خرجشو تو بدی و هزار حرف دیگه ، بازم نمیتونم فکرشو کنم با مامانم حامله میشدم

کاری که ازت بر نمیاد مجبوری تحمل کنی

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

عزیزم ناراحتی نداره که اتفاقا خیلی باحاله 

به حرف بقیه اهمیت نده و یجوری جوابشونو بده که حد خودشونو بدونن مثلا بگو من خیلی خوشحالم که مادرم بارداره و این تصمیم شخصی هست که خودشون باید بگیرن. 

متاسفانه بعضیا سرشون همش تو زندگی بقیست و به همه چی کار دارن، من که به این افراد محل نمی‌ذارم و لازم شد جوابشونو میدم

ول کن بابا،خودت نقطه ضعف دست اطرافیان ندی،کسی جرات نمیکنه حتی چپ نگات بکنه

حالا اگه باشه چی به خاطر حرف مردم سقط کنه؟

اگر واقعا بارداربود حتی جلو شوهرت هم سعی کن خودتو خوشحال نشون بدی تا نقطه ضعف نداشته باشی

عزیزم ناراحتی نداره که اتفاقا خیلی باحاله  به حرف بقیه اهمیت نده و یجوری جوابشونو بده که حد خو ...

سلام عزیزم من خودم دانشجوی حقوقم و بالاخره تو‌جامعه بودم ولی میگم که بعضی مواقع ادم نمیتونه کاری انجام بده ممنون از نظرت مهربونم🍁❣️

ما یکی از فامیلامون با دخترش باردار شد 

بعد یکی ام با عروسش باردار شد 

خیلی ام تو چشم نبود ، دیگه اتفاقی که افتاده خودت رو عصبی نکن ♥️

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️