2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر به کسی برنخوره من پدر مادر خودمم بدون اطلاع نمیان خودمم بدون اطلاع جایی نمیرم.هر چی بگی خونه بچشه ربط نداره.شاید کسی تو شرایط هست که دوست نداره کسی بدونه.البته اینا جز اصول اولیه اداب معاشرته که ما دوست نداریم‌بفهمیم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

راستش بخوای من خودمم خیلی بدم میاد حتی پدر مادرمم بدون خبر بیان 😁 ولی دیگه رو خودم کار کردم که قبول کنم یا ناراحت نشم 

دیگه غریبه نیستن پدر مادرن 

ولی اینکه راه دور باشن یه شهر دیگه بیان خبر ندن بیان اره گلایه میکنم 

راستش از هیچ مهمونی که بدون هماهنگی بیاد خوشم نمیاد دیگه فرق نداره کی باشه ولی اگر هم بیان به بهترین نحو پذیرایی میکنم اینم میگم خوشم نمیاد چون ممکنه آمادگی نداشته باشم یا چیزی برای پذیرایی نباشه وگرنه مهمون که خوبه

خونه بچشونه هاااا

الله اکبر....

اینهمه بچه بزرگ کنی بعد دغدغه زنشون این باشه که بی خبر نیان...

واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره

کلا مهمون سر زده دوست ندارم حالا میخواد هر کسی باشه 

ولی اگه بیان

میوه نداشته باشیم یا مثلا چیزی نباشه میگم ببخشید اگه زودتر گفته بودید میرفتم می‌خریدم کلا با کسی  که سر زده میاد رودربایستی ندارم ... چون مقصر خودشه که یهو اومده 

ولی بد رفتاری اصلا نمیکنم.