2777
2789

به عمرم یادم نمیاد  الکی با یه نفر جلو روش خوب باشم پشتش حرف بزنم ....

اصلا هنگ میکنم رفتارای جاریم رو میبینم..

من روابطم متوسطه با خانواده همسرم، 

اما پشتشونم انقققدر بد نمیگم خیلی هم آدم ساکتی هستم...

اما جاریم وای پشت اونا  انقدر حرف میزنه منم فقط گوش میکنم بعد جلوشون انگار دختر اوناس  اصلا شاخ در میارم یه کارایی میکنه عجیییب....

خیلی ناراحت میشم چونکه من اصلا زبون ندارم  دورو نیستم  کلا با من یه جورین....

اونا فکر میکنن چون آدم ساکتیم  موزی  هستم ...

البته باهم که جمع میشن بقیه رو مسخره میکنن میخندن من اهل این چیزا نیستم فقط خودمو با بچه ها و ...مشغول میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا‌ من خود تو ام ،همیشه هم آدم بده ام  فقط شوهرم میدونه من‌چه جوری م و چی تو دلم ه

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه سری هست هی میمالن هی میمالن و فکر میکنن بیشتر میتونن بمالن و از بس که مالیدن تو این کار حرفه ای شدن متاسفانه رمز موفقیت جدا از استعداد الان مالش هست باید بمالی اوه هم بلد نیستی از جاهای کوچیک شروع کن موفق میشی 

بچه ها مالیدن جواب گرفتن الان یکیش کارمنده یکیش مدیر فروش شده

خب آخه جاریش احتمالا  در صدد خراب کردن اینم بر میاد باید حواسش باشه

صدبار شنیدم از بقیه ک یه سری حرفا پشت من و شوهرم زده 

ماهم بدبختی یکی از یکی بی زبون تر 

میگه ولش کن !

منم فقط شوکه میشم این همه از اونا بد میگه  چجوری جلوشون انقدر خوووب نقش بازی میکنه  .

احساس میکنم همه  با زبون همه چیز رو باور دارن و ما چون بی زبون و ساده ...

ما ادم بَده

صدبار شنیدم از بقیه ک یه سری حرفا پشت من و شوهرم زده  ماهم بدبختی یکی از یکی بی زبون تر&nbs ...

عزیزم همین ک گفتم صداشو ضبط کن تو موقعیت‌های مختلف اگه شنیدی زیاده روی کرده بذار گوش بدن طرفشونو بشناسن اینجور آدما رو باید ادب کرد 

جدی چجوری حرف گوش میکنید؟من لج نکنم تشنج میکنم.

[QUOTE=255803215]یه سری هست هی میمالن هی میمالن و فکر میکنن بیشتر میتونن بمالن و از بس که مالیدن تو این کار حرفه 

واقعا. متاسفم 

خییییلی متاسفم  برای خیلیا. 

چون این راه رو درست میدونن

واقعا‌ من خود تو ام ،همیشه هم آدم بده ام  فقط شوهرم میدونه من‌چه جوری م و چی تو دلم ه

آخ دقیقاااااااااا 

منم فقط شوهرم من رو میشناسه فقط...

یکی دوبار شوهرم اتفاقی  از من تعریف کرد مادرشوهرم پوزخند میزد  ..

ولی اون جاریم هر مجلسی باشه مادرشوهرم خودش شروع میکنه ب تعریف از اون و بچه هاش!

دور من پر آدم چابلوس و‌دوروعه  از در و همسایه بگیر تا فک ‌‌فامیل  مریضم کردن

خیلی بده خیلی 

منم احساس میکنم  دارم مریض میشم.

آخه فقط از همه بد میگه زیر پای همه رو خالی میکنه 

توی جمع به ما محل نمیدن 

در صورتی ک  من اصلا کاری ب کارشون ندارم و دلسوزشونم

آخ دقیقاااااااااا  منم فقط شوهرم من رو میشناسه فقط... یکی دوبار شوهرم اتفاقی  از من تعری ...

از یه جایی به بعد دیگه مهم نیست برا ادم‌چی فکر میکنن راجع بهش واینکه همون آدمهای چاپلوس هم از چاپلوسی خسته میشن دست شون رو میشه ،مهم خودت و شوهرت هستین که میدونه تو چه جوری هستی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت