2777
2789
عنوان

چرا اولین غذای کمکی بچه... 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 81 پست
من مادرشوهرش میداد ب برادر شوهرم چیزیش نشد  فقط خیلی چاق شد ... هنوزم چاقع

عزیزم اتفاقی ک میوفته ک ب چشم قابل دیذن نیست 

توقع داشتی مثلا شل شه 

یک اینکه معده های هممون داغونه بماند از این چیزاس

دو هم اینک ذائقه بچه تغییر میکنه عوض سالم خوری تو بزرگسالی میره سراغ جانک فود چاقیش از اونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی وقت از رو کارت واکسنش نری  افتضاحن اینا افتضاح همه دنیا شکر و‌نمک قدغن کردن برای بچه  ...

چی ینی فرنی ندم؟؟؟با آب و آرد برنج فقط

هر چه قدر در علم جایگاه بالایی به دست آورده باشی، با هیچ یک بالا نخواهی رفت جز با قرآن، حتی اگر هزار  کتاب خوانده باشی».🌿
عزیزم اتفاقی ک میوفته ک ب چشم قابل دیذن نیست  توقع داشتی مثلا شل شه  یک اینکه معده های ه ...

چ جالب 

اصلا نمی‌دونستم پس شما میگین ب بچه اصلا چیز شیرین ندیم؟ یا مثلا نمک نزنیم؟

میشه دعا کنین خدا زودتر بهم ی نینی ناز تپل بده🙏❤️😍
خانوما پسرم چند روز دیگ ۵ ماه تمام  وارد ۶ میشه بهش فرنی  چند بار دادم سوپ کی بدم؟؟

وارد شش میشه ینی هنوز نشده شش ماهش بهش دادی😐؟؟؟؟من پنج ماه و بیست روزشه ینی چند روز دیگه میرع تو هفت ماه بجز شیر هیچی ندادم تا حالا،🤔🤔🤔

هر چه قدر در علم جایگاه بالایی به دست آورده باشی، با هیچ یک بالا نخواهی رفت جز با قرآن، حتی اگر هزار  کتاب خوانده باشی».🌿
حالا کلمه ابله رو‌بکار نمیبردی نمیشد.یه سری چیزا هم شما نمیدونید خوبه بگن ابله

اینک کسی چیزی ندونه ابله نیس 

اینک ندونه باز اصرار کنه ک میفهمه و حالیشه و بخاد ب خورد همه بده اطلاعات غلطشو و نخاد هم تغییر کنه ابلهه 

عزیزم اتفاقی ک میوفته ک ب چشم قابل دیذن نیست  توقع داشتی مثلا شل شه  یک اینکه معده های ه ...

دقیقا برادر شوهرم خیلی ذائقه خاصی داره 

مثلا از موز متنفره 

برنج اصلا لب نمیزنه 

عاشق فست فود و... 

میشه دعا کنین خدا زودتر بهم ی نینی ناز تپل بده🙏❤️😍