2777
2789
عنوان

چرا اولین غذای کمکی بچه... 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا عسل هارو هم از شكر درست ميكنن زياد سخت نگيريد سعي كن شيرين كننده تو غذاهاش كمتر بريزي چاق ميك ...

عسل طبیعی از شکر تهیه نمی شه..خوبشو بگیرید

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
شکر ندیاااااا من متخصص پسرم گفت ی تیکه نبات بنداز اصلا شکر نده پسر من داره ۶ ماهش میشه فردا میخوام ح ...

پسر من پنج ماه و بیست روزشه برا اول بار چی بدم بهش ممنون

هر چه قدر در علم جایگاه بالایی به دست آورده باشی، با هیچ یک بالا نخواهی رفت جز با قرآن، حتی اگر هزار  کتاب خوانده باشی».🌿
شکر نریز خیلیییی کم عسل بریز خیلی کم 

عسل تا یکسالگی مضره بچه هیچ اصراری ب شیرین بودن غذا نداره اصلا نمیدونه جی هست 

مامانای ما همه چیو با شکر و نبات ب خوردمون دادن ذائقمون اینجوریه 

شکر ندیاااااا من متخصص پسرم گفت ی تیکه نبات بنداز اصلا شکر نده پسر من داره ۶ ماهش میشه فردا میخوام ح ...

نبات که از شکر درس شده😑😑😑

هر چه قدر در علم جایگاه بالایی به دست آورده باشی، با هیچ یک بالا نخواهی رفت جز با قرآن، حتی اگر هزار  کتاب خوانده باشی».🌿
ی وقت از رو کارت واکسنش نری  افتضاحن اینا افتضاح همه دنیا شکر و‌نمک قدغن کردن برای بچه  ...

حالا کلمه ابله رو‌بکار نمیبردی نمیشد.یه سری چیزا هم شما نمیدونید خوبه بگن ابله

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

شاید  باورت نشه من‌عاشق غذای بچه هام🤣

چرا باورم نشه😅😂خواهر خودم قهر میکرد اگه غذا فقط به اندازه پسرم درست میکردم😂😂😂

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
من مادرشوهرم بجا شکر عسل و شیره خرما می‌ریخت برادر شوهرم مثل خرس گریزلی چاق شد 😂😂😂😂😂😂

😐🤣

ی وقت از رو کارت واکسنش نری  افتضاحن اینا افتضاح همه دنیا شکر و‌نمک قدغن کردن برای بچه  ...

شما خانومید؟؟؟؟بدون توهین هم‌میتونید حرف بزنید حالم بهم  خورد از اینطوری صحبت کردنتون یعنی  چی ابله و احمق میگید؟