2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کلاس چهارم بفرستش 

که هم زود نباشه خیلی

هم دیر نشه براش

آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨                                          کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞          نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن
عهه ممنون که گفتی عزیزم  دلیلش چیه بخاطراینکه ممکنه خسته شن؟

خواهش میکنم عزیزم 

چند تا دلیل داره

اول اینکه توی سن کمتر علایقشون رو نمیشناسن و اکثرا به خواست خانواده میرن و با اجبار میخوان یاد بگیرن و اگه قرار باشه علاقه ای هم به وجود بیاد کلا نابود میشه. 

دلیل بعد اینکه توی سن کم هنوز خیلی از مباحث فارسی نمیدونن چیه. مثلا صفت و موصوف و فعل و اینا رو هنوز کامل درک نکردن. 

دلیل بعد اینکه زبونشون ممکنه بعضی جاها بخاطر سن پایینشون نتونه کلمه ای رو درست تلفظ کنه و معمولا لهجه یکم خراب میشه. 

دلیل بعد اینکه اون موقع هنوز نمیدونن چرا باید زبان بگیرن و چقد به دردشون میخوره، فقط فکر میکنن پدر مادر میخواد بهشون سختی بده که میگه زبان یاد بگیر. 

دلیل دیگه اینکه توی انگلیسی مثل فارسی، هم خانواده زیاد هست. اما بچه های سن پایین وقتی برای اولین بار اونا رو میشنون نمیتونن معنی اونا رو جدس بزنن که نیاز نباشه حفظ کنن بخاطر همین اذیت میشن. 

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 
خواهش میکنم عزیزم  چند تا دلیل داره اول اینکه توی سن کمتر علایقشون رو نمیشناسن و اکثرا به ...

ممنون عزیزم ازراهنماییت درست میگی واقعا گلم

حالا تومدرسه مثل اینکه کلاس اول فقط لغت یادمیدن فشارنمیارن درحدیه نمه مکالمه   اما بیرون نمیفرستمش فعلا

ممنون عزیزم ازراهنماییت درست میگی واقعا گلم حالا تومدرسه مثل اینکه کلاس اول فقط لغت یادمیدن فشارنمی ...

خواهش میکنم عزیزم

بهترین کارو میکنی 

موفق باشید 🤍

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا