2777
2789

نمیدونم اینا علائم افسردگی یا نه اگر هم باشه کیا تجربشو دارن وتونستن خودشونو درمان کنن

سر منشا افسردیگتون از نظر خودتون چی بوده

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا مث توعم و الان تنها رو تختم دراز کشیدم و حوصله هیچکس و هیچی رو ندارم

من همش میخوابم یا توگوشیمم ازخودم بیزارم دلم نمیخواد اینجوری باشم اماالان چند روزه میگم برم بیرون یه دوری بزنم پاهام تا دم در هم نمیکشه

یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی  سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم  اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین

من 

ب زور پامیشم ب کارام میرسم یه کاریو انجام میدم‌سرخودمو گرم میکنم بهتر میشم 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
منم مث توام دارو مصرف میکنم

من دوست ندارم دارو مصرف کنم خب..

میشه تعریف کنی فک میکنی چرا اینطوری شدی

من  ب زور پامیشم ب کارام میرسم یه کاریو انجام میدم‌سرخودمو گرم میکنم بهتر میشم

من اصلا حس هیچیو ندارم..زندگی برام یه حالت پوچی برام داره همش هرکاری میخوام بکنم میگم تهش که چی..هیچ دوستیم ندارم بااینکه خیلیا ازم خوششون اومده اما من دوری میکنم از هرکی می‌خواد پیشم باشه همش میخوام تنها باشم..

من دوست ندارم دارو مصرف کنم خب.. میشه تعریف کنی فک میکنی چرا اینطوری شدی

چن تا عامل مختلف باعث کم کم به مرور زمان افسرده شدم تا جایی الان همش خوابم بی انرژی و بی انگیزم 

من اصلا حس هیچیو ندارم..زندگی برام یه حالت پوچی برام داره همش هرکاری میخوام بکنم میگم تهش که چی..هیچ ...

روانپزشک صحبت کردی؟

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
مشکلی داری ? 

مشکل که از بچگی تو یه خانواده پرتنش که همش دعوا وجنگ کتک کاری بود بزرگ شدم بابام خیلی اذیتم کرد مامانمو اذیت کرد بعد اون از پسرعمم خوشم میومد بهش ابراز علاقه کردم اونم پیامامو به همه ی فامیل نشون داد آبرومو برد تو سن پونزده شونزده سالگی مث دیوونه ها شده بودم چون دختر باآبرویی بودم چادری همه روفامیل روسرم قسم میخوردن

اما اون آبرومو برد هزارتا حرف دیگم پشت سرم زد

روانپزشک صحبت کردی؟

نه یه بار رفتم گفت باید چند جلسه بیای صحبت کنیم اما از جلسه دوم دیگ حسش نبود برم

نه یه بار رفتم گفت باید چند جلسه بیای صحبت کنیم اما از جلسه دوم دیگ حسش نبود برم

دارو درمانی بهتره من الان ۷ماهه تقریبا دارو میخورم

چن تا عامل مختلف باعث کم کم به مرور زمان افسرده شدم تا جایی الان همش خوابم بی انرژی و بی انگیزم  ...

آخه تواین سن ما چرا اینجوری شدیم

دارو درمانی بهتره من الان ۷ماهه تقریبا دارو میخورم

بهترشدی…